Νοκ άουτ ο Κλωναρίδης, έτοιμος ο Μπακάκης

Νοκ άουτ ο Κλωναρίδης, έτοιμος ο Μπακάκης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για την ΑΕΚ. Εκτός από την εσωτερική αναταραχή που προκάλεσε (κυρίως) ο Βράνιες, ο Νίκος Κωστένογλου καλείται να βρει λύση στους συνεχείς τραυματισμούς. Και μάλιστα σε μια χρονική στιγμή που η Ενωση έχει μπροστά της σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια, ενώ προέρχεται και από την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η κατάσταση στα Σπάτα είχε ξεφύγει, καθώς το φως της δημοσιότητας είδαν και άλλες συμπεριφορές του Βόσνιου στόπερ. Ομως, τόσο το πάρτι όσο και η άρνησή του να κατεβάσει ανάρτηση με υβριστικό περιεχόμενο μετά το ντέρμπι, παρά τις έντονες παρατηρήσεις της διοίκησης, έκαναν το ποτήρι να ξεχειλίσει.

Ο Νίκος Κωστένογλου προσπαθεί πλέον να μαζέψει τα κομμάτια και να φτιάξει το παζλ από την αρχή, καθώς ακολουθεί η καθοριστική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, αλλά και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στις απουσίες ήρθε να προστεθεί και αυτή του Κλωναρίδη. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη τένοντα στους οπίσθιους μηριαίους. Κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης, με το ακριβές διάστημα της απουσίας του να καθορίζεται από την πορεία της αποκατάστασής του.

Αντίθετα δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Μπακάκη, ο οποίος έχει ένα μικρό οίδημα από χτύπημα και λογικά θα προλάβει τον αγώνα της Κυριακής. Τέλος, στη διάθεση του Κωστένογλου τέθηκε και ο Ζεράλδες. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή