Ολυμπιακός: Ετοιμος ο Βαλμπουενά για Ξάνθη και Μπάγερν

Ολυμπιακός: Ετοιμος ο Βαλμπουενά για Ξάνθη και Μπάγερν

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλειστά χαρτιά κράτησε και χθες ο Πέδρο Μαρτίνς, όσον αφορά τα πλάνα του για την αυριανή επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή του Ολυμπιακού στην Ξάνθη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αν και δεν φωτογράφισε μέσα από τις ασκήσεις τακτικής τα πλάνα του, δεν αποκλείεται να εμπιστευθεί σε ακόμα ένα παιχνίδι τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας, για δύο λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με την ιδιαιτερότητα του αγώνα στα «Πηγάδια» και ο άλλος για το ότι την Τετάρτη οι «ερυθρόλευκοι» δοκιμάζονται στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν και λογικά θα υπάρξει αλλαγή με την παρουσία των Σεμέδο και Μεριά. 

Παράλληλα, ο Ματιέ Βαλμπουενά επέστρεψε από χθες κανονικά στις προπονήσεις και μάλιστα νωρίτερα από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Μαρτίνς για το αυριανό παιχνίδι.

Ο Γάλλος μέσος είχε τραυματιστεί σε προπόνηση στις 18 Οκτωβρίου και είχε υπολογιστεί πως θα απουσιάζει για περίπου 15 ημέρες.

Από κει και πέρα, πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε στον επίτιμο πρόεδρο του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη, έπειτα από τη δήλωσή του όπου χαρακτήρισε το πρωτάθλημα «στημένο», ενώ παράλληλα επιτέθηκε σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη αφήνοντας αιχμές για μεταξύ τους σύνδεση. Οι προβλεπόμενες ποινές για αυτές τις περιπτώσεις είναι πρόστιμο ύψους 10.000 έως 40.000 ευρώ. Ωστόσο, σε επιβαρυντικές περιπτώσεις δημόσιων δυσμενών κρίσεων ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων το πρόστιμο μπορεί να φτάσει τις 50.000 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή