Δήλωσε «παρών» ο Ζαχίντ για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Δήλωσε «παρών» ο Ζαχίντ για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρών στο ντέρμπι της Τούμπας αναμένεται να είναι την Κυριακή ο Γκίας Ζαχίντ. Ο Νορβηγός μέσος του Παναθηναϊκού ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του, έβγαλε χθες χωρίς πόνους όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Δώνη, με πιο πιθανό σενάριο να είναι στην αρχική ενδεκάδα των «πρασίνων» στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα κρίσιμο και πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, κυρίως λόγω της αδυναμίας του να αξιοποιήσει το ΟΑΚΑ. Εκτός έδρας μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες μαζί με αυτή επί της Παναχαϊκής για το Κύπελλο, αλλά είναι διαφορετικό να παίζεις στη Ν. Σμύρνη, στο Περιστέρι ή στην Πάτρα και διαφορετικό να αντιμετωπίζεις τον πρωταθλητή (και αήττητο από τον Μάρτιο του ’18) ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού απαγορεύτηκε, αλλά επιτράπηκε η μεμονωμένη προσέλευσή τους, γεγονός ασυνήθιστο εδώ και πολλά χρόνια.

• Ο Γιάννης Βονόρτας και ο Βαγγέλης Σάμιος προβάλλουν ως φαβορί για τη θέση του διευθυντή της «πράσινης» ακαδημίας. Και οι δύο έχουν εργαστεί για πολλά χρόνια στα τμήματα υποδομής του συλλόγου και λογικά ένας από αυτούς θα πάρει τη θέση την ερχόμενη εβδομάδα.

• Ημέρα πληρωμής χθες για το προσωπικό του «Γ. Καλαφάτης», τους υπαλλήλους της ΠΑΕ, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και κάποιους παίκτες προς τους οποίους υπήρχαν μικρές οφειλές από πέρυσι, κυρίως από μπόνους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή