Δύσκολο το έργο τους

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Ανκαρα κατέβαζε τον ΑΣΕ Δούκα από το τρένο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η απογοήτευση ήταν μεγάλη. Σήμερα (18:30, Αγκυρα) η ελληνική ομάδα, θα έχει την ευκαιρία να πάρει τη ρεβάνς, αφού η κληρωτίδα έβγαλε και πάλι τους Τούρκους στον δρόμο της, στο τρίτο γύρο του κυπέλλου ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Αυτή τη φορά οι παίκτες του Αλεξάντερ Ζίφκοβιτς μπορούν να ελπίζουν σε πρόκριση, αφού θα υπάρχει στη σύνθεσή τους ο έμπειρος Σάσα Ντάκιτς, αλλά και το πλεονέκτημα του επαναληπτικού στην Αθήνα. Πολύ δύσκολο έργο θα έχει ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος, επίσης για το κύπελλο ομοσπονδίας, θ’ αντιμετωπίσει στο Ντίσελντορφ (20:30) μια από τις ισχυρότερες ομάδες της Ευρώπης και πρωτοπόρο στην Μπουντεσλίγκα, Λέμκο. «Θέλουμε μια καλή εμφάνιση, ώστε να εκπροσωπήσουμε επάξια το ελληνικό χάντμπολ στη μητρόπολή του», υποστήριξε ο Νίκος Μάντζιος.

Σήμερα, εξάλλου, στο Κιλκίς (18:00) ο ΓΑΣ θα υποδεχθεί την κυπριακή Κόλετζ, για το Τσάλεντς καπ ανδρών, ενώ αύριο, στη Νορβηγία, ο Πανελλήνιος, θ’ αγωνισθεί με τη Σάντεφιορντ (20:00), για την τρίτη φάση του κυπέλλου κυπελλούχων.

Αγωνιστική δράση θα υπάρχει σήμερα και στη χώρα μας, με τις συναντήσεις των εθνικών πρωταθλημάτων. Θα παίξουν: Α1 ανδρών: 18:00: Αρχέλαος Κατ. – ΣΑΚΑ. Α1 γυναικών: 18:00: Εθνικός Κοζ. – Αναγέννηση Αρτας, Παναθλητικός – Ν. Ιωνία, Ποσειδώνας Βερ. – Ελπίδες Δράμας. Δ. Λουκ.

Ωστόσο, ουδείς έχει το δικαίωμα να στερεί τη διατύπωση των απόψεων και των στοχασμών από τους Ελληνες πολίτες, ανεξάρτητα αν αυτοί είναι ποδοσφαιριστές ή επαγγελματίες άλλων χώρων. Και είναι πάντα αξιοπερίεργο ότι για το συγκεκριμένο θέμα που έχει ανακύψει και άλλες φορές δεν επεμβαίνει δυναμικά ο ΠΣΑΠ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή