ΑΕΚ: Πλησίασε την κορυφή και στρέφεται στο ντέρμπι

ΑΕΚ: Πλησίασε την κορυφή και στρέφεται στο ντέρμπι

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για την ΑΕΚ, το τέλος αυτού του Σαββατοκύριακου την κάνει σίγουρα χαρούμενη. Η αγχωτική νίκη της με 3-2 επί του Ατρομήτου, σε συνδυασμό με τις δύο ισοπαλίες σε Ξάνθη και Τούμπα, της επέτρεψε να μειώσει τη διαφορά σε έξι βαθμούς από τον Ολυμπιακό και τέσσερις από τον ΠΑΟΚ και να τη βάλει ξανά στο «παιχνίδι», από το οποίο φαινόταν να έχει απομακρυνθεί έπειτα από την ήττα στο Φάληρο από τους «ερυθρόλευκους».

Παράλληλα, σε ακόμα ένα φετινό ματς, η ομάδα έβγαλε χαρακτήρα. Για την ΑΕΚ αυτή ήταν η τρίτη ανατροπή στο πρωτάθλημα, καθώς με το ίδιο ακριβώς τρόπο και σκορ είχε επικρατήσει επί του Αστέρα στην Τρίπολη και της Λαμίας στη Ριζούπολη.

Βέβαια από την άλλη, σίγουρα υπάρχει θέμα, όταν στα περισσότερα φετινά παιχνίδια η ομάδα έχει δεχθεί γκολ (έχει ήδη παθητικό 12 τερμάτων, έπειτα από μόλις εννέα αγώνες, τη στιγμή που όταν είχε πάρει τον τίτλο πριν από δύο χρόνια, είχε δεχθεί τόσα σε όλη τη σεζόν, ενώ πέρυσι μόλις 19). Κάτι, βέβαια, που παραδέχθηκε και ο Νίκος Κωστένογλου στη προχθεσινή συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας ότι αυτή η ομάδα δεν τον εκφράζει. Είναι δεδομένο ότι η Ενωση θέλει ενίσχυση τον Ιανουάριο και γι’ αυτό ο Ιβιτς έχει ήδη ενεργοποιήσει τις γνωριμίες του, αναζητώντας στόπερ και εξτρέμ.

Πλέον η ΑΕΚ κρατά τους τρεις βαθμούς της νίκης και στρέφει την προσοχή της στο ντέρμπι της ερχόμενης εβδομάδας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ως φιλοξενούμενη. Ο Μπακάκης και ο Χουλτ επιστρέφουν. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή