Μπαράζ κλήσεων σε απολογία για την 9η αγωνιστική

Μπαράζ κλήσεων σε απολογία για την 9η αγωνιστική

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέντε ΠΑΕ και τρία φυσικά πρόσωπα (πέραν του Παναθηναϊκού και του προπονητή του Γ. Δώνη) κλήθηκαν για μεθαύριο σε απολογία από το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ 1, για τη συμπεριφορά τους στα παιχνίδια της ένατης αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θα απολογηθεί για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και ο φροντιστής Ι. Μελετλίδης επειδή απώθησε τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού Διούδη και κινδυνεύει με ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στ’ αποδυτήρια έως έξι μήνες ή αποκλεισμό δύο αγωνιστικών. Η ΑΕΛ θ’ απολογηθεί για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της και ο Αλ. Κούγιας ως «διερμηνέας» για όσα υβριστικά κατηγορείται ότι είπε εις βάρος του διαιτητή του αγώνα με τον ΟΦΗ, Γ. Κομίνη (έργω ή λόγω εξύβριση) και μπορεί να επισύρουν την ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγωνιστικών ή την ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στ’ αποδυτήρια έως έξι μήνες.

Την ίδια ποινή αντιμετωπίζει και ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Πανιωνίου Ν. Ζαμάνης για έργω ή λόγω εξύβριση κατά των διαιτητών στον αγώνα με τον Αρη. Τέλος, θα απολογηθούν οι Ολυμπιακός και ΑΕΚ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στους αγώνες με Ξάνθη και Ατρόμητο, αντίστοιχα. Ο Ολυμπιακός επειδή φίλαθλοί του εισήλθαν πριν από την έναρξη του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο και προκάλεσαν την καθυστερημένη έναρξή του και η ΑΕΚ για άναμμα πυρσών, παράβαση για την οποία είναι υπότροπη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή