Σκιά της Λίτεξ γίνεται ο Σάντος

Σκιά της Λίτεξ γίνεται ο Σάντος

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα όσα είδε ο Φερνάντο Σάντος από τη Λίτεξ Λόβετς κάθε άλλο παρά τον καθησύχασαν, περίπου δύο εβδομάδες πριν από την πρώτη αναμέτρησή τους για τον γ’ γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Η βουλγαρική ομάδα άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στον Πορτογάλο τεχνικό και αυτό φρόντισε να το «περάσει» στους παίκτες της ΑΕΚ, χωρίς να κάνει λεπτομερείς αναφορές, γιατί απουσιάζουν οκτώ διεθνείς και γιατί είναι ακόμα νωρίς να τους αναλύσει την τακτική και τα συστήματα. Ο ίδιος φρόντισε να εξασφαλίσει αρκετές κασέτες με παιχνίδια της Λίτεξ, θα ήθελε, όμως να έχει πιο ξεκάθαρη άποψη για την τωρινή της αγωνιστική κατάσταση, ειδικά σε παιχνίδια μακριά από την έδρα της. Ο συνεργάτης του Ροζάριο ετοιμάζεται να παρακολουθήσει το παιχνίδι με την Τσερνομόρετς Μπούργος, όμως υπάρχει πιθανότητα να μην ταξιδέψει τελικά για τη Βουλγαρία, γιατί μάλλον δεν θα προκύψει αξιόπιστο δείγμα γραφής με αντίπαλο μια πολύ αδύναμη ομάδα, προτελευταία στο βουλγαρικό πρωτάθλημα. Οι διεθνείς επιστρέφουν την Πέμπτη και ουσιαστικά τότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία. Η ΑΕΚ κάνει προσπάθειες να επιστρέψει νωρίτερα και ο Γκαμάρα, με το σκεπτικό ότι τώρα που η Παραγουάη έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο Μουντιάλ, δεν είναι απαραίτητη η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Κολομβία. Επειδή, όμως, ο αγώνας αυτός θα είναι μια φιέστα για τους Παραγουανούς, θεωρείται απίθανο να πάρει άδεια.

– Με χρηματικό πρόστιμο 3 εκατομμυρίων δρχ. με αναστολή τιμωρήθηκε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος για την παράλογη υπόθεση στην οποία τον είχε εμπλέξει η διοίκηση επειδή… δεν πήρε άδεια για την περίφημη δήλωση με την οποία ζήτησε συγγνώμη για το πέναλτι που κέρδισε στον αγώνα με το Αιγάλεω. Στην απολογία του απέδωσε τη δήλωση στην «έντονη συναισθηματική και ψυχική του φόρτιση, που προκλήθηκε από τη σύσσωμη επίθεση προς το πρόσωπό μου από τη συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ. αθλητικών και μη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή