Στην αντεπίθεση πέρασε ο Λεμονής

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Λεμονής

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με… δεκανίκι φαντάζει για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού η δικαιολογία που επικαλούνται, χρόνια τώρα, οι ιθύνοντες άλλων (φιλόδοξων) ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος, ότι δηλαδή υπάρχει πρόβλημα αξιοπιστίας. Οταν ο Τάκης Λεμονής άκουσε τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Αγγελο Φιλιππίδη να μιλάει περί αξιοπιστίας, στην εκπομπή του Παύλου Τσίμα στον ΑΝΤ1 «Κόκκινο Πανί», ξέσπασε. «Βοήθησε» και η δήλωση (στην ίδια εκπομπή) του Βασίλη Τσάρτα, πως το ελληνικό πρωτάθλημα πηγαίνει κάθε χρόνο όλο και πιο πίσω.

«Δεν ξέρω τι εννοεί ο Τσάρτας. Μιλάει για τη δική του ομάδα ή γενικότερα για το πρωτάθλημα; Δεν νομίζω ότι είναι έτσι. Νομίζω ότι πράγματι έχει καταντήσει πολύ κουραστικό να πρέπει συνεχώς να απολογείται ο Ολυμπιακός για οτιδήποτε». Ο κ. Τσίμας αναρωτήθηκε αν «βοηθούν» τον Ολυμπιακό όταν δυσκολεύεται στα παιχνίδια του, «εν αντιθέσει με τον Παναθηναϊκό που στο ματς με τον Ακράτητο δεν πήρε καμία τέτοια βοήθεια». «Απ’ όσο θυμάμαι, στο παιχνίδι με τον Ακράτητο ο Παναθηναϊκός δεν έκανε ούτε ένα σουτ στην αντίπαλη εστία, δεν μπήκε καν στην περιοχή. Ας κοιτάξουν να φτιάξουν τις ομάδες τους, για να μπορέσουν να φτάσουν τον Ολυμπιακό», απάντησε ο Τάκης Λεμονής.

– Με χρηματικό πρόστιμο 3 εκατομμυρίων δρχ. με αναστολή τιμωρήθηκε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος για την παράλογη υπόθεση στην οποία τον είχε εμπλέξει η διοίκηση επειδή… δεν πήρε άδεια για την περίφημη δήλωση με την οποία ζήτησε συγγνώμη για το πέναλτι που κέρδισε στον αγώνα με το Αιγάλεω. Στην απολογία του απέδωσε τη δήλωση στην «έντονη συναισθηματική και ψυχική του φόρτιση, που προκλήθηκε από τη σύσσωμη επίθεση προς το πρόσωπό μου από τη συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ. αθλητικών και μη».

– Μόνο με χρηματικό πρόστιμο ύψους 5.700.000 δρχ. τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός από την UEFA για τα αντικείμενα που έριξαν οπαδοί του εναντίον του διαιτητή του αγώνα με τη Λα Κορούνια, Μάρκους Μερκ. Οι «ερυθρόλευκοι» κινδύνευαν ακόμη και με τιμωρία της έδρας τους, αλλά γλίτωσαν χάρη στους εύστοχους χειρισμούς της διοίκησης.

– Νέο (επιθετικό) πρόβλημα για τον Ολυμπιακό, καθώς χάνει τον Πίτερ Οφορίκουε για περίπου δύο μήνες, αφού κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Γκάνα για το Κόπα Αφρικα (19/1 έως 10/2/ 2002). Με δεδομένο πως θα προηγηθούν φιλικοί αγώνες, λογικά ο Γκανέζος επιθετικός θα πρέπει να φύγει από τις αρχές Δεκεμβρίου!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή