Στη Θεσσαλονίκη ο μάνατζερ του Ζαμπά μαζί με… σενάρια

Στη Θεσσαλονίκη ο μάνατζερ του Ζαμπά μαζί με… σενάρια

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σενάρια για το μέλλον του Λέο Ζαμπά πυροδότησε η άφιξη του Λέο Κορνατσίνι στη Θεσσαλονίκη. Ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου επιθετικού εκπροσωπεί επίσης τον Ντόουγκλας Αουγκούστο και το ταξίδι του στην Ελλάδα ήταν προγραμματισμένο για να τους δει, αλλά διόλου απίθανο να συνδυαστεί και με συζητήσεις με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Ο Ζαμπά δεν έχει την εμπιστοσύνη του Φερέιρα και έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα φέτος, μένοντας μάλιστα εκτός αποστολής στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Εάν δεν αλλάξει θεαματικά η αγωνιστική του εικόνα άμεσα, διόλου απίθανο να προκύψει θέμα πώλησης ή δανεισμού του στην περίοδο του Ιανουαρίου, μιας και η μεταγραφή του έχει κοστίσει στον ΠΑΟΚ περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ, ποσό μεγάλο για έναν παίκτη που δεν τον εμπιστεύεται ο προπονητής του. Και να γίνει, πάντως, συζήτηση με τον μάνατζέρ του, μάλλον θα έχει διερευνητικό χαρακτήρα, καθώς δεν «καίγονται» έτσι εύκολα τόσο σημαντικές επενδύσεις.

•Μαουρίσιο και Βαρέλα ανέβασαν ρυθμούς και βρίσκονται πιο κοντά στην επιστροφή τους, αλλά δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, γι’ αυτό και ήταν οι δύο παίκτες που επέλεξε ο ΠΑΟΚ να υπογράψουν αυτόγραφα σε φιλάθλους στο πλαίσιο εκδήλωσης χορηγού της ομάδας.

•Την ήττα με 3-0 γνώρισε η Κ19 του ΠΑΟΚ από την Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία και η πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Youth League φαίνεται βουνό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή