Παναθηναϊκός: Προλαβαίνει το ντέρμπι ο Δημήτρης Κολοβός

Παναθηναϊκός: Προλαβαίνει το ντέρμπι ο Δημήτρης Κολοβός

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λιγότερο ανησυχητικό απ’ όσο φάνηκε στην αρχή αποδεικνύεται ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο που κράτησε εκτός προπόνησης χθες τον Δημήτρη Κολοβό.

Ο 27χρονος επιθετικός έκανε θεραπεία και είδε άμεση βελτίωση, με το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού να εκτιμά ότι θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για τον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, χωρίς να έχει, πάντως, μεγάλες ελπίδες να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα.

Αν υποχωρήσουν οι πόνοι, ο Ελληνας παίκτης αναμένεται να γυμναστεί σήμερα κανονικά.

Ετοιμοπόλεμοι θα είναι και οι Σένκεφελντ και Δώνης, οι οποίοι ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα για να αποφορτιστούν και θα είναι στις βασικές επιλογές του προπονητή τους.  Ο Μπεκ ακολούθησε μέρος του προγράμματος και θεωρείται ότι πολύ δύσκολα θα συμπεριληφθεί στη 18άδα ακόμα κι αν προλάβει να μπει σήμερα – αύριο στις προπονήσεις, καθώς έχει μείνει εκτός από τον αγώνα με τη Λάρισα.

Ανανέωσε ο Ζέκα

Κάτοικος Κοπεγχάγης για άλλα 3,5 χρόνια θα είναι ο Κάρλος Ζέκα, μετά την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του (με σημαντικά αυξημένες αποδοχές) έως το καλοκαίρι του 2023.

Εάν το εξαντλήσει, θα είναι 35 ετών και δύσκολα θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή