Σε μεγάλη εσωτερική κρίση η Νάπολι

Σε μεγάλη εσωτερική κρίση η Νάπολι

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανω κάτω έχει γίνει η Νάπολι, με τη διοίκηση να ετοιμάζει σκληρή απάντηση στην ανταρσία των παικτών, την οποία στηρίζει και ο τεχνικός Κάρλο Αντσελότι.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Αντόνιο ντε Λαουρέντις, διέταξε τη Δευτέρα να μείνουν όλη την εβδομάδα έγκλειστοι στο προπονητικό κέντρο οι παίκτες (μετά την ήττα από τη Ρόμα), οι οποίοι αντέδρασαν έντονα. Φέρεται να έγινε μεγάλος καβγάς μεταξύ του υιού Ντε Λαουρέντις, που είναι και αντιπρόεδρος, και των ποδοσφαιριστών, όπως και μεταξύ του ιδιοκτήτη και του Αντσελότι. Πλέον η διοίκηση ετοιμάζει νομικές κινήσεις κατά των παικτών και την αντικατάσταση του προπονητή, μετά και το 1-1 με τη Ζάλτσμπουργκ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κατά τα άλλα, στη Μαδρίτη ασχολούνται με τον 18χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό Ροντρίγκο, που με τα τρία γκολ σε βάρος της Γαλατασαράι προχθές έγινε ο δεύτερος νεότερος ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει χατ τρικ στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά τον παίκτη-μύθο της Ρεάλ, τον Ραούλ.

Παρί Σεν Ζερμέν, Γιουβέντους και Μπάγερν σφράγισαν τα εισιτήριά τους για τη φάση των «16», ενώ η μονομαχία της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τη Σαχτάρ Ντονέτσκ, που στον μεταξύ τους αγώνα έσπασε καρδιές προχθές, με το 3-1 του 89΄ να γίνεται 3-3 στις καθυστερήσεις, θα πάει μέχρι τέλους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή