Διαφορά ΑΕΚ με Γιοβάνοβιτς, μένει Αστέρα ο Μιλόγεβιτς

Διαφορά ΑΕΚ με Γιοβάνοβιτς, μένει Αστέρα ο Μιλόγεβιτς

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία στην ΑΕΚ να κερδίσει χρόνο, έπειτα από τη σκόνη που σηκώθηκε από την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Τα όσα συνέβησαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι έγιναν η αφορμή ώστε να βγουν στην επιφάνεια πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα και όλο το τελευταίο διάστημα κρύβονταν κάτω από το… χαλάκι.

Είναι πλέον δεδομένο ότι η Ενωση έχει σοβαρό θέμα στα αποδυτήρια και πως ο Νίκος Κωστένογλου δεν μπορεί να επιβληθεί στους παίκτες του. Το πάρτι του Βράνιες αποτελούσε –όπως φάνηκε– την κορυφή του παγόβουνου και το πρόβλημα ήταν σαφώς μεγαλύτερο. Η συμπεριφορά του Λιβάγια στο ντέρμπι και τα όσα ειπώθηκαν στο τέλος από τον Σιμόες περί φόβου όταν η ομάδα είναι μπροστά στο σκορ, φανερώνουν και το μέγεθος της κρίσης που αντιμετωπίζουν στα Σπάτα. Η σκυτάλη περνάει στον Ιλια Ιβιτς, ο οποίος είναι αναγκασμένος εκ των πραγμάτων να τρέξει πιο γρήγορα από ό,τι υπολόγιζε το πλάνο του, κυρίως όσον αφορά τον προπονητή.

Αν και η διαρροή από την ΠΑΕ κάνει λόγο για εμπιστοσύνη στον Κωστένογλου, η αλλαγή στον πάγκο με την παρουσία ενός τεχνικού με πιο ισχυρή προσωπικότητα ίσως να αποτελεί αυτήν τη στιγμή μονόδρομο.

Ηδη τα πρώτα ονόματα έκαναν την εμφάνισή τους, το καθένα όμως από αυτά έχει τις δικές του δυσκολίες. Στην Ισπανία, γράφτηκε ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ένας από τους εκλεκτούς του Σέρβου τεχνικού διευθυντή. Φαίνεται όμως ότι στη διερευνητική επαφή που υπήρξε με τον 53χρονο πρώην τεχνικό του ΑΠΟΕΛ η διαφορά στο οικονομικό σκέλος, αλλά και στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, ήταν αρκετά μεγάλη.

Παράλληλα, στη Σερβία, δημοσιεύματα έβαλαν στο «κάδρο» τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος όμως έχει συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα μέχρι το καλοκαίρι. Παρά τις μουρμούρες των τελευταίων ημερών στο Βελιγράδι, είναι δύσκολο να το «σπάσει», ενώ στη γωνία εκτός από την ΑΕΚ περιμένουν ομάδες από την Κίνα και τη Σ. Αραβία, προσφέροντας στον Σέρβο κόουτς σαφώς περισσότερα χρήματα από ό,τι η ελληνική ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή