Με Ναδάλ σήμερα ο βελτιωμένος Τσιτσιπάς στο ATP Final

Με Ναδάλ σήμερα ο βελτιωμένος Τσιτσιπάς στο ATP Final

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπροστά σε ακόμη μία πρόκληση θα βρεθεί σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο τενίστας μας αντιμετωπίζει (16.00) στο ATP Final του Λονδίνου τον Ράφα Ναδάλ και έχει στόχο να μεγαλώσει το σερί των επιτυχιών.

«Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις. Αυτός ο αγώνας αποτελεί για εμένα πρόκληση και θα με βοηθήσει να προετοιμαστώ για τους επόμενους. Θα προσπαθήσω να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτή την αναμέτρηση», δήλωσε.

Ο πρωταθλητής του τένις δείχνει ότι έχει ξαναβρεί τον καλό αγωνιστικό του εαυτό, και από τότε που δήλωσε ότι θα σταματήσει να ασχολείται με τα social media δείχνει απολύτως αφοσιωμένος στους στόχους του. Μόνο στη διοργάνωση ATP Finals κατάφερε να νικήσει δύο από τους κορυφαίους τενίστες του κόσμου, τον Σάσα Ζβέρεφ και τον «κακό δαίμονά του», τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

«Ο Στέφανος είναι σε καλή κατάσταση. Ωριμάζει και δυναμώνει. Το σερβίς του είναι καλύτερο, κάτι που του δίνει πιο ξεκούραστους πόντους. Εχει πλέον εμπιστοσύνη στον εαυτό του και αυτό βγαίνει στα παιχνίδια του. Ελπίζω να πάει ακόμα καλύτερα», δήλωσε στην «Κ» ο Γιώργος Καλοβελώνης, ο οποίος είχε εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1988 (Σεούλ).

Στο σημερινό παιχνίδι, εάν ο Τσιτσιπάς νικήσει τον Ναδάλ, θα βρεθεί στην πρώτη θέση του γκρουπ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει νικήσει τον Ισπανό σε τουρνουά στη Μαδρίτη. Πρώτος όμως μπορεί να είναι ακόμα και εάν ηττηθεί, αρκεί να επικρατήσει ο Σάσα Ζβέρεφ του Μεντβέντεφ. Σε αυτή την περίπτωση θα μείνει εκτός τουρνουά ο Ναδάλ. 

Χθες, στο ATP Finals, ο Ματέο Μπερετίνι νίκησε τον Ντόμινικ Τιμ με 2-0 και έγινε ο πρώτος Ιταλός που κερδίζει αγώνα σε αυτή τη διοργάνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή