Παναθηναϊκός: Ενα μήνα εκτός δράσης τέθηκε ο Γκίας Ζαχίντ

Παναθηναϊκός: Ενα μήνα εκτός δράσης τέθηκε ο Γκίας Ζαχίντ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέες λαχτάρες για τον Παναθηναϊκό, αφού, μετά την αρθροσκόπηση του Ινσούα, ο Γκίας Ζαχίντ τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα. Ο μέσος των «πρασίνων» γλίστρησε στο χορτάρι και αισθάνθηκε πόνο στο αριστερό γόνατο. Οι άνθρωποι της ομάδας τον μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε ότι έχει πάθει ζημιά στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. Ο ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» θα απουσιάσει από τα ματς με Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης.

Την ίδια ώρα, χωρίς οπαδούς στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με τον Παναιτωλικό (24/11, 19.00) καθώς η διοίκηση της αγρινιώτικης ομάδας αποφάσισε να μη δώσει εισιτήρια στους φίλους των φιλοξενουμένων μετά τα όσα συνέβησαν στο ματς με την ΑΕΚ στις 22 Σεπτεμβρίου.

Τότε, είχε συμφωνηθεί η μετακίνηση οπαδών στο Αγρίνιο, όμως στην αναμέτρηση παρευρέθησαν πολύ περισσότεροι φίλοι της «Ενωσης», ενώ κάποιοι από αυτούς δεν διέθεταν εισιτήρια. Xθες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ αρμοδίων των δύο ομάδων με την αστυνομία και αποφασίστηκε να μη δοθούν εισιτήρια παρά μόνο σε όσους έχουν διαρκείας.

• Με ένα συγκινητικό βίντεο, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παροτρύνει τους φίλους του Παναθηναϊκού στο εξωτερικό να ενισχύσουν τον σύλλογο μέσω του Pao Alive. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή