Σε απολογία ο Μάγλος για το επεισόδιο

Σε απολογία ο Μάγλος για το επεισόδιο

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε απολογία κλήθηκε από τη διοίκηση του Πανιωνίου, ο Κώστας Μάγλος για το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον προπονητή του, Παναγιώτη Γιαννάκη, στη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό και την απόφαση του τελευταίου να τον στείλει στα αποδυτήρια του ΣΕΦ. Ο Μάγλος βρίσκεται στη διάθεση του Γιαννάκη για το σημερινό, εντός έδρας παιχνίδι των «κυανέρυθρων (20.30) με τη γαλλική Λεμάν, στην 3η αγωνιστική του Σαπόρτα. Ο «παρτενέρ» του Πανιωνίου, στην ίδια διοργάνωση, ο Ηρακλής θα παίξει στη Βοσνία με την Ιγκοκέα.

– Εστω και για τα τελευταία 15 λεπτά της δεύτερης προπόνησης που έκανε ο Γιάννης Ιωαννίδης στην Εθνική ομάδα, εν όψει και των 3 πρώτων αγώνων της προκριματικής φάσης του 33ου «ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ», οι 5 διεθνείς παίκτες της ΑΕΚ έλαβαν μέρος, χθες το πρωί και εν συνεχεία «πέταξαν» με την υπόλοιπη αποστολή για τα Ουράλια όρη. Στο τελευταίο ραντεβού πριν από τη συγκέντρωση της επόμενης Δευτέρας, δέκα παίκτες τέθηκαν στη διάθεση του Ιωαννίδη, αλλά προπονήθηκαν οκτώ, επειδή ο Διαμαντόπουλος και ο Γιαννούλης είναι τραυματίες, παρακολούθησαν ασκήσεις τακτικής και υπεβλήθησαν σε θεραπεία.

– Για δυο αγωνιστικές πρόλαβε να κάτσει στον πάγκο της Δάφνης, ο Στέργιος Κουφός που αντικατέστησε τον Ντιρκ Μπάουερμαν, αφού η νέα ήττα από τη Νήαρ Ηστ, οδήγησε τον Ελληνα τεχνικό στον δρόμο της παραίτησης. Ποιος θα είναι ο τρίτος, κατά σειρά, προπονητής της Δάφνης, σε διάστημα δύο μηνών; Ο Γιώργος Ζευγώλης αντιμετώπισε τις σφοδρές αντιδράσεις των οπαδών του Ιωνικού Νικαίας και δεν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με αποτέλεσμα να είναι ο πρώτος υποψήφιος για την ίδια θέση στη Δάφνη.

-Το Μαρούσι δεν δήλωσε το όνομα του Ασράφ Αμάγια στη FIBA, για τη συμμετοχή της ελληνικής ομάδας στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Κόρατς που ξεκινά αύριο. Ο Αφροαμερικάνος σέντερ θα αντικατασταθεί και στο ελληνικό πρωτάθλημα από τον Ερικ Μέρντοκ.

Στο Περιστέρι, το νέο πρόσωπο της ομάδας είναι ο Μάρτι Κόνλον που έφτασε, χθες, στην ΑΘήνα και σήμερα θα ξεκινήσει προπονήσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή