Σοκ με τον Ρόι Κιν στη Μάντσεστερ

Σοκ με τον Ρόι Κιν στη Μάντσεστερ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λύγισε ο αρχηγός! Ο Ρόι Κιν οδηγήθηκε στο χειρουργείο, αφού έπαθε υποτροπή στο τραύμα που είχε στο δεξί γόνατο, στον αγώνα μπαράζ του Δουβλίνου Ιρλανδία – Ιράν και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις, τουλάχιστον, μήνες. Ο Κιν θα χάσει, περίπου, 15 παιχνίδια πρωταθλήματος και τα δύο πρώτα της δεύτερης φάσης του Champions League με τη Μάντσεστερ, καθώς βέβαια και τη ρεβάνς της Τεχεράνης, στην οποία ο Ιρλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός Μικ Μακ Κάρθι θα χρησιμοποιήσει στη θέση του τον Μαρκ Κινσέλα της Τσάρλτον. Ιδιαίτερα προβληματισμένος εμφανίζεται ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος είχε εκφράσει την ανησυχία του και τον είχε προειδοποιήσει να μην αγωνιστεί, αλλά ο 30χρονος διεθνής ήταν αμετάπειστος.

– Βολές κατά… ριπάς δέχθηκε ο Ολιβερ Μπίρχοφ, με αφορμή την παρουσία του στην εθνική Γερμανίας. Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου και αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Φραντς Μπεκενμπάουερ τον προέτρεψε να μην αγωνισθεί ξανά στην εθνική ομάδα. «Του είπα προσωπικώς, ότι από τη στιγμή που είναι αρχηγός και δεν έχει καμία βοήθεια, δεν έχει και τύχη. Αυτή τη στιγμή κανένας προπονητής στη Γερμανία δεν δείχνει να του έχει εμπιστοσύνη, ενώ μετά το 0-0 με τη Φινλανδία τον ξέγραψε και ο κόσμος», δήλωσε ο «Κάιζερ». Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γκέρχαρντ Μάγιερ Βορφέλντερ, έδειξε να συμφωνεί απόλυτα. «Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα για όλους να παραιτηθεί ο Ολιβερ από την αρχηγία της ομάδας και γι’ αυτόν τον λόγο θα προγραμματίσω συνάντηση ανάμεσα σε αυτόν και τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Ρούντι Φέλερ».

– Οπαδός των «μπέμπηδων» εξακολουθεί να δηλώνει ο διεθνής Ολλανδός κεντρικός αμυντικός της Λάτσιο, Γιαπ Σταμ. «Δεν με ικανοποιεί καθόλου αυτό που συμβαίνει. Θέλω η πρώην ομάδα μου να πηγαίνει καλά. Το μισώ όταν χάνει», δήλωσε ο Σταμ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή