«Πείραμα» Ρόκα στον ΠΑΟ και η επόμενη μέρα

«Πείραμα» Ρόκα στον ΠΑΟ και η επόμενη μέρα

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ετοιμος να βουτήξει απευθείας στα βαθιά εμφανίζεται ο Τσάβι Ρόκα, ο 45χρονος Ισπανός που επιλέχθηκε από τον Παναθηναϊκό για να καλύψει τη θέση του τεχνικού διευθυντή, μετά την απομάκρυνση του Νίκου Νταμπίζα. Κλειδί για να του ανατεθεί αυτό το δύσκολο έργο ήταν η εξαιρετική δουλειά του για μία τετραετία στην ΑΕΚ Λάρνακας. Αν και είχε στη διάθεσή του ελάχιστα χρήματα για μεταγραφές, έκανε σπουδαίες επιλογές και κράτησε την κυπριακή ομάδα σε πορεία πρωταθλητισμού, δίνοντάς της παράλληλα την ευκαιρία να προχωρήσει σε πωλήσεις παικτών που η ίδια ανέδειξε, με σημαντικά κέρδη που τη βοήθησαν να ξεπεράσει τα μεγάλα οικονομικά της προβλήματα.

Ο Ρόκα είχε κάνει μια στροφή στην καριέρα του το τελευταίο διάστημα. Ανοιξε γραφείο μάνατζερ στην Ισπανία και παρότι πήγαινε πολύ καλά αποδέχθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού γιατί εκτιμά ότι θα τον βοηθήσει να αναδείξει το έργο του πολύ περισσότερο απ’ όσο μπόρεσε στην Κύπρο. Από την πρώτη μέρα των επαφών άρχισε να ενημερώνεται για την ομάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, σε σημείο που να θεωρεί ότι είναι διαβασμένος καλά και δεν θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα προσαρμογής. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται στην Αθήνα για να κλείσει και τυπικά η συνεργασία του με τους «πράσινους», αλλά ενδεχομένως να επιστρέψει για λίγες ημέρες ακόμα στην Ισπανία για να διευθετήσει όλες τις τελευταίες εκκρεμότητές του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή