Τρεις λύσεις για το γήπεδο του ΠΑΟ

Τρεις λύσεις για το γήπεδο του ΠΑΟ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο ο Παναθηναϊκός και ο Αγγελος Φιλιππίδης θέλησε να βάλει από νωρίς στο «παιχνίδι» του νέου γηπέδου και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Κουράκη. Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΠΑΕ, η πρώτη συνάντηση έγινε χθες, σε καλό, αλλά απλώς διερευνητικό, κλίμα. «Υπάρχουν τρεις εναλλακτικές λύσεις και θα χρειαστεί να γίνουν συζητήσεις και με άλλους υπουργούς», τόνισε ο κ. Κουράκης, που ανέφερε τις γνωστές προτάσεις για γήπεδο στο Ελληνικό ή τον Ελαιώνα ή για χτίσιμο διώροφης εξέδρας στη Λεωφόρο. «Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται γήπεδο και η Πολιτεία πρέπει να βρει λύση. Ασφαλώς και περιμένω ότι θα λυθεί το θέμα αυτό. Θα ξανασυναντηθούμε σύντομα με τον υπουργό», τόνισε ο κ. Φιλιππίδης, που δεν περίμενε κάτι πιο ουσιαστικό στην πρώτη συνάντηση με τον νέο υφυπουργό. Οι δύο άνδρες μίλησαν και για γενικότερα θέματα, όπως για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου, την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, το ντόπινγκ και το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα.

– Ο Ντέρεκ Μπόατεγκ ήταν ο πρώτος από τους απόντες της περασμένης εβδομάδας που πέρασε ξανά τις πύλες της Παιανίας. Ο νεαρός είχε πάει στην Γκάνα γιατί η μητέρα του αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. Από σήμερα αναμένονται στις προπονήσεις και οι Χένρικσεν, Μικαέλσεν, που έμειναν ελεύθεροι από την εθνική Δανίας μετά το φιλικό με την Ολλανδία.

– Ολα δείχνουν ότι η εντατική θεραπεία θα αποδώσει καρπούς και ο Αγγελος Μπασινάς θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί εναντίον της Πόρτο.

– Περίπου 2.800 εισιτήρια θα πάρει ο Παναθηναϊκός για τον αγώνα με τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου. Μάλλον θα γίνουν ανάρπαστα, ειδικά αν το αποτέλεσμα του αγώνα με την Πόρτο είναι νικηφόρο. Για το παιχνίδι αυτό, θα γίνει σήμερα μια σειρά επαφών ανάμεσα σε εκπροσώπους των δύο ομάδων, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα την άλλη Τετάρτη στη Λεωφόρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή