«Επιασε» κορυφή ο Ολυμπιακός

«Επιασε» κορυφή ο Ολυμπιακός

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, που νίκησε την ΑΕΚ με 3-0. Ο Παναθηναϊκός παρόλο που νίκησε την ομάδα του Πανελληνίου με 3-2 άφησε τον ένα βαθμό στην… Κυψέλη.

Οι «διαφορές» ανάμεσα στις δύο ομάδες αναμένεται να λυθούν το προσεχές Σάββατο σε ένα ντέρμπι, το οποίο θα θυμίσει το παρελθόν, καθώς ύστερα από πολλά χρόνια οι δύο σύλλογοι θεωρούνται ισάξιοι. «Μπορεί να περάσαμε μπροστά, αλλά το πρωτάθλημα συνεχίζεται. Μας περιμένει το δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να προσέξουμε. Είναι ντέρμπι», δήλωσε ο «ερυθρόλευκος», Αντώνης Τσακιρόπουλος.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της Α1 ανδρών:Ολυμπιάδα – Ηρακλής 2-3, Ορεστιάδα – Ιωνικός Ν.Φ. 3-0, Ρέθυμνο – Α.Ε. Νίκαιας 2-3. Βαθμολογία: Ολυμπιακός 18, Παναθηναϊκός 17, Ηρακλής 14, Ορεστιάδα, ΠΑΟΚ 12, Αρης, Πανελλήνιος 9, Νίκαια 8, Ολυμπιάδα 4, Ρέθυμνο, ΑΕΚ 1 και Ιωνικός Ν.Φ. 0 βαθμούς.

– Σε περίπτωση που δεν τακτοποιηθεί το χρέος της ΑΕΚ στον Χρήστο Παπαδόπουλο η ομάδα θα έχει -2 βαθμούς.

– Με άνεση προκρίθηκε στους ομίλους του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας ο Αρης που επικράτησε και στη Δανία της γηπεδούχου Μίντελφαρτ με 3-0. Αντίπαλοι των «κίτρινων» στον 9ο όμιλο του Νόβισαντ θα είναι η γηπεδούχος Βοϊβοντίνα, η γερμανική Μπερλίν και η τουρκική Αγκυρα. Αύριο, ο Αρης θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης (19.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή