Μέρος του Ρέντη ζητεί η ΙΝΤΡΑΚΑΤ για πώληση

Μέρος του Ρέντη ζητεί η ΙΝΤΡΑΚΑΤ για πώληση

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επίθεση που έχει εξαπολύσει ο Ολυμπιακός προς τη διοίκηση της ΕΠΟ έλαβε πλέον διεθνείς προεκτάσεις, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» εκτός του κ. Αυγενάκη χτύπησαν την πόρτα της UEFA και της FIFA. Ομως η ΕΠΟ και η διαιτησία δεν είναι το μοναδικό ανοιχτό «μέτωπο» του Ολυμπιακού. Από χθες η ΠΑΕ βρίσκεται πλέον σε «πόλεμο» και με τον πρώην πρόεδρο Σωκράτη Κόκκαλη, καθώς η εταιρεία ΙΝΤΡΑΚΑΤ, με επιστολή της ζητεί από τη «Θρύλος Α.Ε.» να της επιστραφεί μέσα σε 30 ημέρες μέρος του προπονητικού κέντρου του Ρέντη, το οποίο της ανήκει και θέλει να το πωλήσει. Στον συγκεκριμένο χώρο έχει δημιουργηθεί το γήπεδο όπου προπονούνται οι ακαδημίες, οι οποίες αναγκαστικά θα… ξεσπιτωθούν.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, όπως ήταν φυσικό, πέρασε στην αντεπίθεση και στην απάντησή της τονίζεται ότι στον συγκεκριμένο χώρο έχει επενδύσει 500.000 ευρώ, ενώ καταλήγει: «Δυστυχώς για τον Σωκράτη Κόκκαλη, τους γιους του και τους συνεργάτες του, βασιλιάς τους είναι το χρήμα, ενώ ο Ολυμπιακός είναι όχημα επίτευξης κερδών για τις κρατικοδίαιτες εταιρείες του. Μαζί με την παραλαβή του οικοπέδου σας θα εισπράξετε και την καθολική αποδοκιμασία του κόσμου του Ολυμπιακού, για ένα ακόμα απρόκλητο χτύπημα στον σύλλογο».

Στο μέτωπο της ΕΠΟ, o Oλυμπιακός επισήμανε σε FIFA και UEFA τα διαιτητικά λάθη εις βάρος του, άσκησε κριτική στις επιλογές του Βίτορ Περέιρα, αλλά το σημείο-κλειδί φαίνεται ότι είναι αυτό της καλής διακυβέρνησης της ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τομέας αυτός είναι ίσως και ο μοναδικός που μπορεί να απασχολήσει σοβαρά τους αξιωματούχους τόσο της ευρωπαϊκής όσο και της παγκόσμιας ομοσπονδίας, ενώ μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, αναμένεται να συναντηθεί σήμερα κιόλας με τον αξιωματούχο της FIFA, Νίκολα Λούκα, που είναι αρμόδιος για το ζήτημα της καλής διακυβέρνησης.

Πάντως, ο κ. Γραμμένος, ερωτηθείς μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής τη Δευτέρα για την επιστολή του Ολυμπιακού προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, απάντησε ότι θα μπορέσει τόσο ο ίδιος όσο και η ομοσπονδία να τοποθετηθούν μονάχα όταν λάβουν γνώση του πλήρους περιεχομένου της.

Τέλος ο Ποκετίνο

Εντελώς αιφνιδιαστικά η Τότεναμ έλυσε τη συνεργασία της με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο και το επιτελείο του, ύστερα από πεντέμισι χρόνια.

• O Γκιγιέρμε δεν υπολογίζεται για τον αγώνα εναντίον του Πανιωνίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή