Αισιοδοξία για τον Μπασινά

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με πολύ θετικό μάτι βλέπει ο Αγγελος Μπασινάς την προοπτική να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Λήγει τον Δεκέμβριο του 2002 και μετά το «πάγωμα» των περυσινών συζητήσεων, ο Αγγελος Φιλιππίδης ανακίνησε το θέμα, με επιδίωξη να υπογραφεί νέο τετραετές συμβόλαιο. Εγιναν πρόσφατα δύο επαφές, η τελευταία την περασμένη Παρασκευή, χωρίς να υπάρξει συμφωνία. Ηταν διερευνητικές συζητήσεις, έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και αφήνουν αισιοδοξία για οριστική συμφωνία. «Ουσιαστικά, ο Παναθηναϊκός εκδήλωσε την πρόθεσή του για ανανέωση του συμβολαίου. Τα οικονομικά μεγέθη δεν συζητήθηκαν, κάτι που θα γίνει σε επόμενη συνάντηση μόλις τελειώσουν τα πολλά κρίσιμα παιχνίδια που έχει η ομάδα αυτόν το μήνα. Υπάρχει καλό κλίμα, αλλά με δεδομένο το μεγάλο ενδιαφέρον από το εξωτερικό, ο Μπασινάς δεν έχει λόγους να βιαστεί», δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη, Νίκος Λυράκης.

– Σπουδαία περίοδο στην καριέρα του διανύει και ο Εμανουέλ Ολιζαντέμπε. Μετά τις εμφανίσεις του με την εθνική Πολωνίας και με τον Παναθηναϊκό στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι μέσα στους 50 υποψήφιους για τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη που αγωνίζεται στην Ευρώπη, στην ψηφοφορία των συντακτών του «France Football». Φαβορί, βεβαίως, είναι άσοι όπως οι Οουεν, Καν, Εφενμπεργκ, Βερόν, Ζιντάν, Τότι και Μπατιστούτα.

– Ανησυχία υπάρχει στον Παναθηναϊκό μετά την είδηση ότι ο Βλάοβιτς τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 29′ του φιλικού αγώνα της Κροατίας με τη Ν. Κορέα (1-1). Μέχρι αργά το βράδυ, κανείς δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει μαζί του για να μάθει αν το πρόβλημα ήταν στον αχίλλειο τένοντα, όπου είχε ενοχλήσεις, ή κάπου αλλού.

– Πεντακόσια εισιτήρια θα πάρει η Πόρτο για το παιχνίδι της άλλης Τετάρτης στη Λεωφόρο.

– Τα χνάρια του Μιχάλη Κωνσταντίνου θα ακολουθήσει ο Γιάννης Κυράστας. Αποδέχθηκε πρόταση της Αμστελ (www.amstel.gr.), επίσημου χορηγού του Τσάμπιονς Λιγκ και μεθαύριο (Παρασκευή, 11 με 12 το πρωί) θα απαντήσει μέσω του Ιντερνετ σε ερωτήματα φιλάθλων και δημοσιογράφων.

ΤΟΥΡΚΙΑ: Ινάν, Καραντενίζ, Γκουλντορέν, Ντουιμούς, Τσισμίρ (62′ Χασπολαντλί), Αβτσί, Αρλσάν, Σεβέν (59′ Ερσέν), Ακίν, Γκογκτάν, Χατζίογλου.

Ο Στράτος Τζίτζης παρακολουθεί την πρωταγωνίστριά του (εξαιρετική η Μαρία Ζορμπά, υποψήφια για βραβείο ερμηνείας) στις αντιδράσεις της, στις προσωπικές της εκρήξεις (χορεύει, κλαίει, σπάει, καταστρέφει), στη μοναχικότητά της, στις μύχιες σκέψεις της. Την κατανοεί, δεν την μετατρέπει σε θύμα. Η γυναίκα στο «Σώσε με» διατηρεί την αξιοπρέπειά της, μάχεται γενναία, λυσσαλέα, για να κρατηθεί και στο τέλος, έτσι από ένα παιχνίδι της τύχης (από ένα μπαούλο που βρίσκει τον παραλήπτη του) ανοίγει την πόρτα της στην ευτυχία ή σε μια υπόσχεση ευτυχίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή