Αναστασιάδης: «Με έβριζαν επειδή δεν τους καλούσα»

Αναστασιάδης: «Με έβριζαν επειδή δεν τους καλούσα»

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αιχμές κατά παικτών και της διοίκησης της ΕΠΟ απάντησε ο Αγγελος Αναστασιάδης σε όλους όσοι τον κατηγορούν για τον άδοξο αποκλεισμό της Εθνικής μας. Μιλώντας στο sdna.gr, ο 67χρονος προπονητής αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα, αλλά μοιραία το βάρος έπεσε στη θητεία του στην Εθνική και στις αιτίες της αποτυχίας της. Μεταξύ πολλών άλλων τόνισε:

• Ο Παπασταθόπουλος καταφέρθηκε εναντίον της ομάδας και του Αναστασιάδη. Από την  πρώτη στιγμή έκανε παρόμοιες δηλώσεις και μαζί με τον Μπασινά του είπαμε ότι δεν γίνονται αυτά. Μαζί με τον Μανωλά είπαν στον Γραμμένο ότι δεν κάνω. Τα δύο αυτά παιδιά δεν τα θέλει η ομάδα. Επρεπε να πάρω από νωρίς δύσκολες αποφάσεις όπως ο Ρεχάγκελ, αλλά δεν είχα στήριξη από τον Γραμμένο γιατί ήθελε να με διώξει. Λένε ότι με πήγε στην Εθνική ο Σαββίδης. Τότε γιατί δεν με κράτησε;

• Τον Παπασταθόπουλο και τον Μανωλά δεν τους θέλει η ομάδα. Ουδείς αμφισβητεί τις ικανότητές τους, αλλά μπορεί να μην ταιριάζουν με την ομάδα, να μην τους άρεσε η φάτσα μου. Ο Τοροσίδης και ο Μήτρογλου με έβριζαν επειδή δεν τους καλούσα. Με εξαίρεση αυτούς τους τέσσερις, όλα τα παιδιά ήταν μαζί μου κι εγώ μαζί τους. Δεν έχω κάτι προσωπικό. Παιδιά είναι. Ο Παπασταθόπουλος, μάλιστα, ήταν ο μόνος που τηλεφώνησε να δει αν είμαι καλά.

• Τις αλλαγές τις κάναμε εμείς σε ποσοστό 85%. Είναι λάθος μου που δεν λειτούργησα διαφορετικά, αλλά δεν είχα βοήθεια από τους από πάνω. Πίστευα στην πρόκριση και τους είπα να με αφήσουν να πάω την ομάδα στη Φινλανδία κι αν χάσω, να γυρίσω με τα πόδια. Αλλά δεν με άφησαν. Ο ξένος προπονητής έχει χρόνο, εμείς όχι…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή