Ευρωλίγκα: Δοκιμασία στο Μόναχο για τον Παναθηναϊκό

Ευρωλίγκα: Δοκιμασία στο Μόναχο για τον Παναθηναϊκό

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην έδρα της Μπάγερν, στο Μόναχο, εκεί όπου πριν από τρεις ημέρες ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τους Βαυαρούς, θα δοκιμαστεί σήμερα (21.30) ο Παναθηναϊκός για τη 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, στοχεύοντας να σπάσει την… ακολουθία της Βιλερμπάν, η οποία νίκησε τους «πράσινους», μία εβδομάδα μετά τον «αιώνιο» αντίπαλό τους.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να φτάσει στις έξι νίκες και να ενισχύσει την προσπάθεια εδραίωσής του στις οκτώ πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Απαντες στον Παναθηναϊκό περιμένουν την άφιξη του Ρικ Πιτίνο που θα αναλάβει την ομάδα, αλλά δεν αποπροσανατολίζονται από τον σημερινό αγώνα λόγω του ενθουσιασμού που υπάρχει για τον Αμερικανό.

«Η Μπάγερν, ιδιαίτερα στο γήπεδό της, έχει δείξει μια μεγάλη δυναμική, έχει κάνει πολύ μεγάλες νίκες με Ρεάλ, Μιλάνο, Ολυμπιακό. Εχουμε να αντιμετωπίσουμε μια διαφορετική ομάδα από τη Ζαλγκίρις. Είναι μια ομάδα που έχει μεγάλη δύναμη κάτω από το καλάθι και εκεί θα κριθεί το παιχνίδι. Ο Λο είναι ο βασικός εκτελεστής, πρώτος στις ασίστ κι αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για να νικήσουμε, πρέπει να έχουμε εξαιρετικές άμυνες στον βασικό σέντερ, τον Μονρό», ανέφερε ο υπηρεσιακός τεχνικός του «τριφυλλιού», Γιώργος Βόβορας.

Για τον Πιτίνο τόνισε: «Και για εμάς που δουλέψαμε πέρυσι μαζί του, για τον κόσμο και για όλον τον οργανισμό, ο Πιτίνο άφησε ένα τεράστιο έργο πέρυσι και νομίζω πως εκείνος έρχεται και επιθυμεί να κάνει το βήμα παραπάνω που δεν έγινε πέρυσι».

Στο Μόναχο ταξίδεψε και ο Δημήτρης Διαμαντίδης για να παραστεί στην ειδική εκδήλωση που θα γίνει για το PAO Alive, μαζί με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και τον Κριστόφ Βαζέχα. Στα δύο παιχνίδια που ολοκλήρωσαν προχθές την 9η αγωνιστική, η Μπαρτσελόνα υποχρέωσε σε νέα συντριβή τη Φενέρμπαχτσε (89-63), η οποία έχει σημειώσει μόλις δύο νίκες και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με τον Ερυθρό Αστέρα και τη Zενίτ, ενώ σπουδαία νίκη πέτυχε η Μπασκόνια με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ (80-70). Η περυσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει γνωρίσει τρεις ήττες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή