ΠΑΕ Ολυμπιακός για Κόκκαλη, FIFA, UEFA και ΕΠΟ

ΠΑΕ Ολυμπιακός για Κόκκαλη, FIFA, UEFA και ΕΠΟ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Σωκράτη Κόκκαλη, αλλά και για την επιστολή της FIFA προς την ΕΠΟ, πήρε θέση χθες ο Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς, σε τοποθέτησή του στον ραδιοφωνικό σταθμό SportFM, τόνισε ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν αποπροσανατολίζεται από την κόντρα, η οποία πάντως ήρθε σε μια κρίσιμη αγωνιστική περίοδο για τους «ερυθρόλευκους». «Αντιλαμβάνομαι το πολύ σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει και που απασχολεί έντονα τους φίλους της ομάδας. Εχει προκαλέσει προβληματισμό η θέση του Σωκράτη Κόκκαλη, γιατί όχι και οργή, να αφαιρέσει ένα μέρος του Ρέντη», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε αναφερόμενος στην ομοσπονδία: «Τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής ενημερώθηκαν για το περιεχόμενο των επιστολών των FIFA και UEFA οι οποίες ανακοίνωσαν την απόφασή τους να ελευθερώσουν κεφάλαια για την ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς και για τις προϋποθέσεις που θα πρέπει να ολοκληρωθούν εφεξής ώστε να πραγματοποιηθεί η εκταμίευση των χρημάτων. Αυτό είναι το “κλειδί”, διότι πλέον δεν μπορεί να λειτουργεί ανεξέλεγκτα η ΕΠΟ και ουσιαστικά δικαιώνονται οι θέσεις του Ολυμπιακού για τις επιστολές που έχουμε αποστείλει τόσο στον υφυπουργό, με τον οποίο η συνάντηση θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, όσο και σε UEFA και FIFA».

• Με νέα επιστολή της η ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. απάντησε στην αντίστοιχη της Intrakat, σχετικά με το οικόπεδο στου Ρέντη, τονίζοντας τι ισχύει από την πλευρά της για το θέμα. Παράλληλα καλεί την εταιρεία του Κόκκαλη να «ασχοληθεί με το γήπεδο της ΑΕΚ και τον Ιβάν Σαββίδη», προσθέτοντας ότι κάνει «προσπάθεια να δημιουργηθεί σύγχυση στον κόσμο και πρόβλημα στον σύλλογο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή