Με «αέρα» νικητή η ΑΕΚ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο «αέρας» της πρώτης θέσης που έχει κατακτήσει η ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα, προσφέρει στην «Ενωση» την κατάλληλη ώθηση για να βρεθεί στην ίδια θέση και στον τέταρτο όμιλο της Ευρωλίγκα, αν σήμερα το απόγευμα (4.30) κατάφερει να βρει το κατάλληλο… μονοπάτι και φύγει από τα Ουράλια όρη, χωρίς βαθμολογικές απώλειες, κόντρα στη ρωσική Ουράλ Γκρέιτ.

Η απουσία του Νίκου Χατζή είναι σημαντική για την ΑΕΚ, αλλά ο Ντράγκαν Σάκοτα πιστεύει ότι οι υπόλοιποι παίκτες του πρέπει να δείξουν δυνατό χαρακτήρα και να ξεπεράσουν προβλήματα τραυματισμών, όπως αυτό του διεθνή γκαρντ: «Η Ουράλ είναι καλή ομάδα, ισόβαθμη με την ΑΕΚ και πολύ δυνατή στην έδρα της. Σίγουρα, έχουμε την κατάλληλη ψυχολογία για να νικήσουμε, αλλά χρειάζεται μυαλό και σωστή τακτική», είπε ο προπονητής της ΑΕΚ που χρειάστηκε να κάνει προθέρμασνη μίας ώρας στους παίκτες του για να ξεπεράσουν το πολικό κρύο που επικρατεί στην πόλη Περμ (-2C).

-Ο Μάρτι Κόνλον παρουσιάστηκε επισήμως από τον τεχνικό του Αμαρουσίου, Νίκο Λινάρδο, ως αντικαταστάτης του Ασράφ Αμάγια, εν όψει και του σημερινού αγώνα (19.00) με τη Βαγιαδολίδ, για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Κόρατς.

Μιάμιση ώρα νωρίτερα από το τζάμπολ του Αμαρουσίου, θα ξεκινήσει στο Ισραήλ, η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μακάμπι Ραμάτ Γκαν για την ίδια διοργάνωση.

– «Στοίχημα» με τον εαυτό του, αλλά και με την κακή τύχη όλων των προκατόχων του, έβαλε ο Γιώργος Ζευγώλης που ανέλαβε και επισήμως την τεχνική ηγεσία της Δάφνης.

«Θέλω να μετατρέψω την ηλεκτρική καρέκλα που μοιάζει να είναι ο πάγκος της Δάφνης, σε… αναπαυτική πολυθρόνα. Εχω δύσκολο έργο, αλλά είμαι αισιόδοξος», υπογράμμισε ο Ελληνας τεχνικός που καλείται να διεκπεραιώσει με επιτυχία την αποστολή παραμονής της Δάφνης στην Α1 κατηγορία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή