Μειώθηκαν οι ποινές

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Χρύσωσε» το… χάπι σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ το ΑΣΕΑΔ. Ο αθλητικός δικαστής είχε τιμωρήσει τις δυο ομάδες βόλεϊ με αποκλεισμό των εδρών τους για τέσσερις αγωνιστικές αλλά ύστερα από την προσφυγή των σωματείων το ΑΣΕΑΔ μείωσε την ποινή κατά μια αγωνιστική.

Στο μεταξύ, όλα έτοιμα είναι στην Μίκρα για το παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Αρη και ΠΑΟΚ (19.00). Από το «δικέφαλο» θα απουσιάσει ο Απόστολος Αρμενάκης ενώ οι «κίτρινοι» θα έχουν όλο το δυναμικό στη διάθεση τους. «Εμάς μας ενδιαφέρει να παίξουμε καλό βόλεϊ. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα φέρουμε τους φιλάθλους στο γήπεδο. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες ομάδες», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Τάσος Κουμπλής. Με το παιχνίδι αυτό ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική ανδρών.

– Το δεύτερο αγώνα της δίνει σήμερα η Προολυμπιακή ομάδα, η οποία θα αντιμετωπίσει την ΕΑ Πατρών στο κλειστό της Δραπετσώνας (17.00). Θ’ αγωνιστούν: Μανιάτης, Λιβαθηνός, Καραγιάννης, Ουτζής, Θάνος, Πελτέκης, Μπέλλος, Γκανάς, Χριστοδούλου, Ντονάς, Ψωμιάδης και Καπετανόπουλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή