ΠΑΟ – Ηρακλή έβγαλε η κληρωτίδα

ΠΑΟ – Ηρακλή έβγαλε η κληρωτίδα

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόσωπο με πρόσωπο θα βρεθούν ξανά Κυράστας και Αναστασιάδης, μιας και η μοίρα έφερε Παναθηναϊκό και Ηρακλή αντιμέτωπους στο Κύπελλο, στο πιο «καυτό» ζευγάρι της 3ης φάσης. Πιο πριν θα γίνουν οι αγώνες της 2ης φάσης, με τη συμμετοχή της ΑΕΚ και των 11 ομάδων που πήραν τη δεύτερη θέση στους ομίλους. Απ’ αυτά τα ζευγάρια θα προκύψουν έξι ομάδες, που μαζί με τις άλλες 10 που πέρασαν «μπάι» στην 3η φάση, θα είναι οι 16 που θα συνεχίσουν με στόχο τα προημιτελικά, άλλες γνωρίζοντας από τώρα τον αντίπαλό τους και άλλες περιμένοντας να δουν πρώτα τα παιχνίδια της 2ης φάσης. Η ΑΕΚ στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της. Ναι μεν ήταν η μόνη ομάδα από τις πρώτες των ομίλων που κληρώθηκε να δώσει δύο παραπάνω αγώνες, αλλά πέτυχε προσιτό αντίπαλο στην επόμενη φάση (Αγ. Νικόλαο) και ακόμα πιο εύκολο στη μεθεπόμενη (Παναιγιάλειος ή Κιλκισιακός), αρκεί να περάσει βέβαια. Αναλυτικά τα ζευγάρια της β’ φάσης (28 Νοεμβρίου και 12 Δεκεμβρίου οι αγώνες): ΑΕΚ-Αγ. Νικόλαος, Παναιγιάλειος-Κιλκισιακός, Προοδευτική-Κέρκυρα, Αιγάλεω-Πανιώνιος, Καλαμαριά-Χαλκηδόνα και Ιωνικός-Φωστήρας. Τα ζευγάρια της επόμενης φάσης (19/12 και 16/1): Αρης-Παναχαϊκή, Εθνικός Αστ. -Προοδευτική ή Κέρκυρα, Καλλιθέα-ΟΦΗ, Καλαμαριά ή Χαλκηδόνα-ΠΑΟΚ, Ηρακλής-Παναθηναϊκός, Παναιγιάλειος ή Κιλκισιακός-ΑΕΚ ή Αγ. Νικόλαος, Ολυμπιακός-Πανιώνιος ή Αιγάλεω, Ιωνικός ή Φωστήρας-Σκόντα Ξάνθη.

Το βασικό μοντέλο θα είναι αυτό που ακολούθησαν στο EURO 98 η Ολλανδία και το Βέλγιο, με κάποιες διαφορές, βεβαίως, μιας κι οι μετακινήσεις από Ελλάδα σε Τουρκία δεν είναι τόσο εύκολες όσο στις Κάτω Χώρες, όπου ήταν δυνατές, λόγω μικρών αποστάσεων, ακόμα και τα αυθημερόν ταξίδια των ομάδων και των φιλάθλων. Το εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης θα γίνει στη μία χώρα και ο τελικός στην άλλη, με τη χώρα μας να έχει το πλεονέκτημα ότι λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων, πολλά γήπεδα θα είναι εκσυγχρονισμένα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή