Σφραγίζουν το εισιτήριο

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα ψέματα τελείωσαν. Σήμερα το βράδυ θα ξέρουμε ποιοι θα είναι οι πέντε ικανοί Ευρωπαίοι, που θα σφραγίσουν το εισιτήριο της πρόκρισης για τα γήπεδα της Ιαπωνίας και της Ν. Κορέας. Οι πρώτοι αγώνες έχουν αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς.

Με μεγαλύτερη αισιοδοξία αντιμετωπίζουν την πρόκριση οι Ιρλανδοί, παρά το γεγονός ότι δεν θα έχουν στην Τεχεράνη τον αρχηγό τους, Ρόι Κιν, μετά την υποτροπή που υπέστη στο δεξί γόνατο στο παιχνίδι του Σαββάτου με το Ιραν (2-0). Στο ίδιο μήκος κύματος και οι Γερμανοί, όπου ακόμη και οι παλιοί εμφανίζονται αισιόδοξοι για τη θετική έκβαση της ρεβάνς με την Ουκρανία, στο Ντόρτμουντ, μετά το 1-1 στο Κίεβο. Ο εμπορικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες εκτίμησε πως η Ουκρανία δεν έχει καμία τύχη, γιατί η άμυνά της είναι πολύ αδύναμη.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η συνάντηση της Ρουμανίας με τη Σλοβενία, στο Βουκουρέστι. Ο Χάτζι, θεωρεί ότι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (2-1) ήταν πλασματικό και ζήτησε από τους παίκτες της Ρουμανίας να επαναλάβουν την εμφάνιση της Λιουμπλιάνας.

Με αρκετά αμυντικά προβλήματα, λόγω τραυματισμών, θα υποδεχθούν οι Τσέχοι τους Βέλγους, με σκοπό να καλύψουν το1-0 του πρώτου αγώνα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιόζεφ Χόβανετς, κάλεσε εσπευσμένα τον Πετρ Γιοχάνα για να καλύψει το κενό του Τόμας Ρέπκα. Ενώ ένα εύκολο βράδυ αναμένεται να περάσει η Τουρκία μετά το 0-1 που απέσπασε στη Βιέννη, από την Αυστρία.

«Θέλω να μετατρέψω την ηλεκτρική καρέκλα που μοιάζει να είναι ο πάγκος της Δάφνης, σε… αναπαυτική πολυθρόνα. Εχω δύσκολο έργο, αλλά είμαι αισιόδοξος», υπογράμμισε ο Ελληνας τεχνικός που καλείται να διεκπεραιώσει με επιτυχία την αποστολή παραμονής της Δάφνης στην Α1 κατηγορία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή