Τονωτική επίσκεψη Παύλου στην προπόνηση

Τονωτική επίσκεψη Παύλου στην προπόνηση

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εμπειρία του Παύλου Γιαννακόπουλου σε παρόμοιες περιπτώσεις αγωνιστικών κρίσεων και άσχημων αποτελεσμάτων του Παναθηναϊκού στο παρελθόν, λειτούργησε… «ευεργετικά» στην παρούσα φάση, ύστερα από τη βαριά ήττα των «πρασίνων» από την ΑΕΚ. Μπορεί ο έτερος των μεγαλομετόχων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Θανάσης Γιαννακόπουλος να υποστήριξε ότι η τελευταία φορά που παρακολούθησε μια τόσο κακή απόδοση της ομάδας του να ήταν στον πέμπτο τελικό των πλέι οφ, κόντρα στον Ολυμπιακό, πριν από 4 χρόνια, αλλά ο αδελφός του απέφυγε συγκρίσεις και ακραίους χαρακτηρισμούς για να μη διαταράξει περισσότερο το άσχημο κλίμα του «τριφυλλιού».

«Εχω εμπιστοσύνη στον προπονητή, για τον οποίο επαναλαμβάνω ότι είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη. Οι παίκτες μας είναι καταξιωμένοι και δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία η ήττα από την ΑΕΚ, αλλά η κατάταξη που θα έχει η ομάδα στο τέλος της κανονικής περιόδου», υποστήριξε ο κ. Γιαννακόπουλος, που παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας, ενώ ο Ομπράντοβιτς ξεκίνησε την προετοιμασία της ομάδας του, εν όψει του αυριανού, ευρωπαϊκού αγώνα με τη Ζαντάρ, από την ανάλυση των λαθών που έκαναν οι «πράσινοι» στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ. «Ξεκινάμε από την αρχή για να διορθώσουμε όλα τα λάθη που κάνουμε στο παιχνίδι μας. Ούτε πέρυσι φοβήθηκα για την κατάστατη της ομάδας, ούτε φέτος θα φοβηθώ. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί, θα χωρίσουμε όλους τους ρόλους και σε κάθε παιχνίδια θα υπερασπιζόμαστε τον τίτλο μας», είπε ο Γιουγκοσλάβος τεχνικός στους παίκτες, αποφεύγοντας τις… φωνές και τις δριμύτατες παρατηρήσεις.

Απορρίφθηκαν

Βόιτσικ και Σεζγκίν

Η… απελευθέρωση του επαγγελματικού μπάσκετ, όπως έχει εξαγγελθεί από την ΕΣΑΚΕ, θα υλοποιηθεί και ενάντια των αποφάσεων του ΑΣΕΑΔ, το οποίο χθες απέρριψε τις αιτήσεις του Περιστερίου για τον Πολωνό Βόιτσικ και της Νήαρ Ηστ για τον Τούρκο Σεζγκίν που ζητούσαν να αγωνιστούν, ως κοινοτικοί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι δύο παίκτες και οι ομάδες τους δεν εξασφάλισαν άδεια εργασίας, όπως είχε συμβεί πέρυσι με τον Ιμπραήμ Κουτλουάι στην ΑΕΚ, αλλά το Περιστέρι και η Νήαρ Ηστ υποστηρίζουν ότι από την 1η Δεκεμβρίου, ο Βόιτσικ και ο Σεζγκίν θα αγωνιστούν με την κοινοτική ιδιότητα. Πώς θα συμβεί αυτό;

«Με την απόσχιση του επαγγελματικού από το ερασιτεχνικό μπάσκετ, θα ισχύουν οι κανονισμοί της ULEB, καθώς στην Ευρωλίγκα χρειάζεται μόνο το συμβόλαιο των παικτών κάθε εθνικότητας για να παίξει και όχι τα δελτία!», υποστήριξε ο Φίλιππος Κότσης, εκ μέρους του Περιστερίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή