Τσάμπιονς Λιγκ – Ολυμπιακός: Δικαίωμα στην ελπίδα…

Τσάμπιονς Λιγκ – Ολυμπιακός: Δικαίωμα στην ελπίδα…

2' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με στόχο να παίξει το τελευταίο του χαρτί προκειμένου να κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες έχει ακόμα και για πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε την Τότεναμ στο υπερσύγχρονο σπίτι της στο Λονδίνο.

Οι «ερυθρόλευκοι» αν και βρίσκονται σε δύσκολη θέση έπειτα από τις συνεχόμενες ήττες, από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και την Μπάγερν (εντός και εκτός), δεν θεωρούνται ακόμα «τελειωμένοι». Βέβαια, για να συνεχίσουν στη διοργάνωση θα πρέπει να φύγουν νικητές απόψε από την Αγγλία, να κερδίσουν την τελευταία αγωνιστική τους Σέρβους στο Φάληρο και παράλληλα η Μπάγερν να κάνει το… καθήκον της συνεχίζοντας με νίκες μέχρι το τέλος.

Βέβαια, ακόμα και αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν θετικά απόψε, η διεκδίκηση της 3ης θέσης παραμένει πάντα ανοιχτή, καθώς ακολουθεί και ο «τελικός» με τον Ερυθρό Αστέρα.

Η εμφάνιση στη Νέα Σμύρνη το περασμένο Σάββατο και η ισοπαλία με τον Πανιώνιο, είναι φυσικό ότι επηρέασε τους πάντες στην ομάδα, σε μια εβδομάδα, μάλιστα, ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς ακολουθεί και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Πέδρο Μαρτίνς, μάλιστα, ρωτήθηκε χθες για το αν όλα τα παραπάνω επηρεάσουν αρνητικά την ομάδα του.

«Οχι, το παιχνίδι της Κυριακής είναι κάτι διαφορετικό και δεν θα επηρεάσει το ματς με την Τότεναμ», απάντησε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε: «Περιμένουμε μια αντίδραση από το αρνητικό αποτέλεσμα του Σαββάτου. Εχουμε δουλέψει αρκετά για να είμαστε εδώ και δεν πρόκειται να χαρίσουμε τίποτα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού ξέρουν να αντιδρούν στις δύσκολες στιγμές».

Οπως ήταν φυσικό, ο Μαρτίνς δεν απέφυγε την ερώτηση για το γεγονός ότι απέναντί του θα είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος μάλιστα ξεκίνησε με νίκη στους «Σπερς», επικρατώντας εκτός έδρας της Γουέστ Χαμ με 3-2.

«Οντως γνωρίζουμε τον προπονητή της Τότεναμ και όντως ξέρουμε λίγα στοιχεία αλλά και αυτός το ίδιο, καθώς θα ήθελε να έχει περισσότερο χρόνο για να προετοιμάσει το παιχνίδι. Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι καλός προπονητής, αλλά τίποτα δεν μας φοβίζει», είπε χαρακτηριστικά.

Οσον αφορά τον τρόπο που θα παρατάξει την ομάδα του, αν και ο Μαρτίνς δεν θέλησε να αναφερθεί στη συνέντευξη Τύπου, όλα δείχνουν ότι θα επιλέξει διάταξη με τρεις παίκτες στον χώρο του κέντρου, με τον Γκιγέρμε να επανέρχεται στο βασικό σχήμα δίπλα σε Μπουχαλάκη και Καμαρά.

Ο Ελ Αραμπί είναι φαβορί για την κορυφή της επίθεσης και οι Μασούρας και Ποντένσε για τα άκρα. Για τα μετόπισθεν τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα, με τους Σεμέδο-Μεριά στόπερ, Τσιμίκα και Ελαμπντελαουί στις θέσεις των μπακ και τον Σα στο τέρμα.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί την Μπάγερν, με τον Ολυμπιακό να «επιθυμεί» νίκη των Βαυαρών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή