Ψάχνει ξανά για προπονητή η ΑΕΚ

Ψάχνει ξανά για προπονητή η ΑΕΚ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τοπίο στην ομίχλη θυμίζει η εικόνα στην ΑΕΚ και κατά τα φαινόμενα, μόνο η άμεση αλλαγή προπονητή μπορεί να φέρει κάποιες ηλιαχτίδες φωτός σε μια χρονιά που μοιάζει σχεδόν ολότελα χαμένη.

Η νέα απογοητευτική εμφάνιση  στο παιχνίδι με τον Αρη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και θα προκαλέσει εξελίξεις, με πρώτη την αντικατάσταση του Νίκου Κωστένογλου. Αν και η στόχευση του Ιλια Ιβιτς ήταν η εξεύρεση ενός προπονητή με ορίζοντα τη νέα περίοδο, η ισοπαλία με τον Αρη τον οδηγεί σε πιεστικές επιλογές.

Με τη σύμφωνη γνώμη του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της «Ενωσης» θα προχωρήσει στην «εδώ και τώρα» πρόσληψη προπονητή, χωρίς να περιμένει το κλείσιμο της περιόδου όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός.

Ο Κωστένογλου παραμένει ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο, δεν μπόρεσε όμως να δώσει συνέχεια στην καλή παρουσία του όταν την ανέλαβε, γι’ αυτό και θεωρείται απίθανο να συνεχίσει. Οι εξελίξεις αυτές δεν επιτρέπουν στον Ιβιτς να διαπραγματευθεί με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που ήταν ο μεγάλος στόχος για το καλοκαίρι. Η λύση να βρεθεί προπονητής απλά και μόνο για να ολοκληρώσει την περίοδο δεν προκρίνεται.

Το πιθανότερο είναι να βρεθεί κάποιος για να αναλάβει άμεσα την ομάδα, όχι απαραίτητα έτσι όπως είναι τώρα. Η ευθύνη βαραίνει κι άλλους, γι’ αυτό και ίσως περάσουν την πόρτα της εξόδου και κάποιοι παίκτες που όταν ξεκίνησε η χρονιά, λογίζονταν ως βασικοί…

• Εξαλλοι είναι οι άνθρωποι της ΑΕΚ για τη χειρονομία του Λίντσεϊ Ρόουζ. Ο Γάλλος παίκτης του Αρη υπονόησε ότι ο διαιτητής ήταν πληρωμένος κι αυτό δεν πρόκειται η Ενωση να το αφήσει να περάσει έτσι…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή