Ανησυχία για Τσάρτα

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θορυβήθηκε ο Φερνάντο Σάντος μόλις πληροφορήθηκε ότι ο Βασίλης Τσάρτας δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έμεινε εκτός δράσης στον αγώνα της εθνικής με την Κύπρο. Ο διεθνής άσος δεν έπαιξε περισσότερο για προληπτικούς λόγους, αλλά επειδή αυτού του είδους οι τραυματισμοί είναι… ύπουλοι, ο Πορτογάλος προπονητής περιμένει πρώτα να τον διαβεβαιώσουν οι γιατροί της ΑΕΚ ότι δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας και μετά να τον υπολογίζει για τον κρίσιμο αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ο Σάντος θα μείνει στην αναμονή και για τον Γκαμάρα, ο οποίος αναμένεται αύριο ή το αργότερο το Σάββατο από την Παραγουάη.

Ακόμα κι αν δεν προκύψει πρόβλημα τραυματισμού του, η ταλαιπωρία και μόνο από το πολύωρο υπερατλαντικό ταξίδι, αρκεί για να τον θέσει εκτός μάχης την Κυριακή.

– Διάθεση να βρεθεί συμβιβαστική λύση με την ΑΕΚ δείχνει ο δικηγόρος των Ραμπεσαντραντανά και Μιελκάρσκι, ο οποίος θέλει να αποφύγει τις χρονοβόρες δίκες και επιθυμεί εξώδικη λύση. Οι δύο παίκτες εμφανίστηκαν κανονικά χθες στην προπόνηση, μια μέρα μετά την προσφυγή που έκαναν για να μείνουν ελεύθεροι.

– Πολλές προτάσεις φθάνουν καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ από μάνατζερ. Υπάρχουν παίκτες για κάθε… βαλάντιο, από Σούκερ, Γιάρνι, Κίκο, μέχρι διάφορους απίθανους!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή