Διχάζει τους «αστέρες» η «χρυσή μπάλα»

Διχάζει τους «αστέρες» η «χρυσή μπάλα»

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η «χρυσή μπάλα» δημιουργεί ίντριγκες και διαξιφισμούς στις τάξεις των αστέρων του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο περσινός κάτοχος του βραβείου, Λουίς Φίγκο, έκανε μετωπική επίθεση στον Ντέιβιντ Μπέκαμ, υποστηρίζοντας ότι ο αρχηγός των «λιονταριών» δεν αξίζει ν’ αναδειχθεί κορυφαίος Ευρωπαίος ποδοσφαιριστής, αφού δεν είναι ο καλύτερος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Αν επέλεγα κάποιον παίκτη από την πρωταθλήτρια Αγγλίας, αυτός θα ήταν ο Ράιαν Γκιγκς», ανέφερε ο Πορτογάλος και συνέχισε: «Για μένα καλύτερος παίκτης απ’ όλους είναι ο Ραούλ, για τα τέρματα που έχει πετύχει τόσο στο ισπανικό πρωτάθλημα, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι φαινόμενο αυτός ο παίκτης».

Την προτίμησή του στον Ραούλ εξέφρασε και ο Στιβ ΜακΜάναμαν, όταν τον ρώτησαν να συγκρίνει τον συμπαίκτη του στη Ρεάλ με τον Μάικλ Οουεν. «Ο Μάικλ είναι φίλος μου, αλλά πιστεύω ότι το βραβείο θα πάει στον Ραούλ. Ομως, όταν γυρίσω στο Λίβερπουλ θα με σκοτώσουν για αυτό που είπα», δήλωσε ο ΜακΜάναμαν.

– Τη φανέλα της Ρόμα θέλει να φορέσει στο μέλλον ο Ρονάλντο. «Μία ημέρα, όταν φύγω από την Ιντερ, θέλω να αγωνιστώ στη Ρόμα. Μιλώ συχνά με τους Βραζιλιάνους παίκτες της και μου έχουν πει πόσο υπέροχη πόλη είναι η Ρώμη για να ζήσεις, καθώς και την αγάπη που τρέφουν οι οπαδοί για την ομάδα τους», ανέφερε το «φαινόμενο». Ο διεθνής Βραζιλιάνος δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στον αρχηγό των «τζιαλορόσι», Φραντσέσκο Τότι. «Είναι ο καλύτερος. Ομως, θα του πρότεινα να σταματήσει να σκέφτεται το βραβείο του καλύτερου Ευρωπαίου ποδοσφαιριστή για να μην του γίνει έμμονη ιδέα. Θα έρθει από μόνο του», κατέληξε.

Πιθανότατα θα γίνουν αλλαγές και στο ποδοσφαιρικό τμήμα των πρωταθλητών Ελλάδας. Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι Πειραιώτες διέψευσαν χθες πληροφορίες που ανέφεραν πως πρώην προπονητής της Μίλαν και παλαιότερα της Γαλατασαράι, Φατίχ Τερίμ θα είναι ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού. Με δηλώσεις του σε Τούρκους δημοσιογράφους, ο κ. Τερίμ ξεκαθάρισε πως επιθυμεί να εργαστεί στη Γερμανία ή την Ιταλία, αλλά από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή