Επιθετικά… κενά στον Ολυμπιακό

Επιθετικά… κενά στον Ολυμπιακό

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να ‘ναι καλά οι Αλεξανδρής, Ζιοβάνι, Αλβες, καθώς για περίπου δύο μήνες ο Ολυμπιακός δεν θα ‘χει άλλους επιθετικούς -εκτός φυσικά αν αγοράσει κάποιον στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και αν επιστρέψει επιτέλους ο Λάμπρος Χούτος, ο οποίος διανύει το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Και αυτό γιατί πλην του Οφορίκουε, και ο Ζίζι Ρόμπερτς θα πρέπει να ενισχύσει την εθνική ομάδα της χώρας του -της Λιβερίας- στην τελική φάση του κόπα Αφρικα που ολοκληρώνεται το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου.

Χθες, ο Ολυμπιακός ειδοποιήθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Λιβερίας πως ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να αναχωρήσει απ’ τον Πειραιά στις 21 Δεκεμβρίου, προκειμένου να μετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής του. Την ίδια ώρα, ο Τάκης Λεμονής μάθαινε με ικανοποίηση πως δεν ήταν σοβαρός ο τραυματισμός του Χρήστου Πατσατζόγλου στον αγώνα των Ελπίδων στην Τουρκία. «Κληρονόμησε» ένα διάστρεμμα στον αστράγαλο, που πάντως δεν θα τον εμποδίσει να παίξει την Κυριακή κατά της πρώην του ομάδας, της Ξάνθης, στο ΟΑΚΑ (8μ.μ.) για το πρωτάθλημα. Η αγωνία του τεχνικού των «ερυθρολεύκων» ήταν μεγάλη, με δεδομένο πως λείπει ο Μαυρογενίδης, ο οποίος ελπίζει να παίξει κατά του Παναθηναϊκού.

Ευχάριστα είναι τα νέα και για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Χθες έβγαλε τον νάρθηκα από το αριστερό του χέρι και προετοιμάζεται για να προλάβει να αγωνιστεί στο ντέρμπι της 1ης Δεκεμβρίου με τους «πράσινους». Στο παιχνίδι με την Ξάνθη, την εστία του Ολυμπιακού θα υπερασπιστεί ξανά ο Κλεόπας Γιάννου, καθώς ο Γεωργίου (που ενδέχεται να παραχωρηθεί τον Ιανουάριο) δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στη μέση.

– Αύριο αναμένεται ν’ ανακοινώσει ο κ. Κόκκαλης το νέο οργανόγραμμα των εταιρειών του Ολυμπιακού (ΠΑΕ, ΚΑΕ και Θρύλος Α.Ε.).

Πιθανότατα θα γίνουν αλλαγές και στο ποδοσφαιρικό τμήμα των πρωταθλητών Ελλάδας. Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι Πειραιώτες διέψευσαν χθες πληροφορίες που ανέφεραν πως πρώην προπονητής της Μίλαν και παλαιότερα της Γαλατασαράι, Φατίχ Τερίμ θα είναι ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού. Με δηλώσεις του σε Τούρκους δημοσιογράφους, ο κ. Τερίμ ξεκαθάρισε πως επιθυμεί να εργαστεί στη Γερμανία ή την Ιταλία, αλλά από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

– Ενα προσωπικό πρόβλημα υποχρέωσε τον Τάσο Μητρόπουλο να αποχωρήσει από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή