Ανανέωση – μήνυμα ΠΑΟ με Κουρμπέλη έως το 2023

Ανανέωση – μήνυμα ΠΑΟ με Κουρμπέλη έως το 2023

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μποναμάς για το καλωσόρισμα του Τσάβι Ρόκα ήταν η κίνηση του Γιάννη Αλαφούζου να επεκταθεί πρόωρα το συμβόλαιο του Δημήτρη Κουρμπέλη μέχρι το 2023. Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν είχε εμπλοκή στην υπόθεση, αλλά η κίνηση της διοίκησης να κλείσει μια τόσο σημαντική συμφωνία δύο μέρες μετά την παρουσίασή του, υποδηλώνει ότι δεν ήταν λόγια του αέρα οι δεσμεύσεις της περί προσπάθειας ενίσχυσης της ομάδας. Και η επέκταση του συμβολαίου του αρχηγού ένα χρόνο πριν από την εκπνοή του, με όρους που τον καθιστούν τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή των «πρασίνων», ήταν η καλύτερη επιβεβαίωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αύξηση των αποδοχών του Κουρμπέλη ήταν σημαντική και το νέο συμβόλαιό του θα του αποφέρει περίπου 400.000 ευρώ ετησίως. Το υπάρχον έληγε τον επόμενο Δεκέμβριο και η πρόωρη επέκτασή του μέχρι το καλοκαίρι του 2023 ήλθε με αθόρυβες διαπραγματεύσεις και εγγυήσεις που δεν περιορίζονταν μόνο στο οικονομικό. Ο Κουρμπέλης είναι εν ενεργεία διεθνής, μόλις 26 χρόνων και έχει μπει στο στόχαστρο πολλών ομάδων, ξένων και ελληνικών. Δεν ήταν τόσο σημαντικό για τον ίδιο η αύξηση των αποδοχών του, αλλά η αίσθηση ότι η φανέλα της ομάδας της οποίας διατελεί αρχηγός, θα αποκτήσει ξανά το μέταλλο που απαιτεί η ιστορία της…

• Με ενοχλήσεις στον δικέφαλο αποχώρησε από την προπόνηση ο Κολοβός, αλλά δεν εκφράζονται ανησυχίες για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή