Λαχτάρα με Βλάοβιτς

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηρέμησε ο Γιάννης Κυράστας μόλις πληροφορήθηκε ότι ο τραυματισμός του Γκόραν Βλάοβιτς στο παιχνίδι της Κροατίας με τη Ν. Κορέα δεν ήταν στον αχίλλειο τένοντα, όπως στην αρχή φοβήθηκε, αλλά επρόκειτο για ελαφρύ διάστρεμμα. Τα περισσότερα θα τα ξέρει με την επιστροφή του Κροάτη στην Ελλάδα, όμως μάλλον δύσκολα θα τον υπολογίζει για το παιχνίδι με τον Αρη την Κυριακή. Πιο πιθανή θεωρείται η συμμετοχή του στον αγώνα με την Πόρτο την Τετάρτη. Πρόβλημα αντιμετώπισε και ο Καραγκούνης. Επαιξε μόνο στο α’ ημίχρονο με την εθνική εναντίον της Κύπρου και θα χρειαστεί προσοχή για να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του.

Η σημερινή επιστροφή των διεθνών στις προπονήσεις θα σημάνει ουσιαστικά την έναρξη της προετοιμασίας για τα παιχνίδια με τον Αρη και την Πόρτο, αφού είχαν μείνει ελάχιστοι παίκτες στην Παιανία και ο Κυράστας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα παραπάνω από προπόνηση… συντήρησης.

– Πολλές προτάσεις φθάνουν καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ από μάνατζερ. Υπάρχουν παίκτες για κάθε… βαλάντιο, από Σούκερ, Γιάρνι, Κίκο, μέχρι διάφορους απίθανους!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή