«Καμπανάκι» για Λίβερπουλ… χτυπά η Ζάλτσμπουργκ

«Καμπανάκι» για Λίβερπουλ… χτυπά η Ζάλτσμπουργκ

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα… φίδια έζωσαν τη Λίβερπουλ μετά την αποτυχία της να καθαρίσει τον όμιλο στον αγώνα με τη Νάπολι για το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού το 1-1 που απέσπασε η ιταλική ομάδα αφήνει ανοικτά τα θέματα όχι μόνο της πρωτιάς στον όμιλο, που θα έπαιρναν με νίκη οι Αγγλοι, αλλά και της πρόκρισης, αφού μπήκε στο κόλπο και η Ζάλτσμπουργκ.

Η πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ εμφανίστηκε κατώτερη του αναμενομένου και τώρα πρέπει να πάρει τουλάχιστον ισοπαλία στην Αυστρία από τη φορμαρισμένη Ρεντ Μπουλ την τελευταία αγωνιστική, καθώς η Νάπολι λογικά θα επικρατήσει στην Ιταλία της Γκενκ. «Ολοι εδώ πιστεύουν ότι θα είναι δύσκολο και όντως θα είναι», παραδέχθηκε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας Γιούργκεν Κλοπ. Από την άλλη, οι Αυστριακοί της Ζάλτσμπουργκ βλέπουν μπροστά τους τη μεγάλη ευκαιρία να γράψουν ιστορία, κι ενώ ήδη η άλλη ομάδα που χορηγεί η ιδιοκτήτριά τους η Ρεντ Μπουλ έχει περάσει στους «16», δηλαδή η Λειψία. Οσο για τη Νάπολι, που άντεξε την πίεση των «ρεντς», ο Κώστας Μανωλάς ήταν από τους καλύτερούς της παίκτες, με το βρετανικό δίκτυο Talksport να τον χαρακτηρίζει «απολύτως τρομερό» στο κέντρο της άμυνας των «παρτενοπέι».

Για τους οπαδούς της Λίβερπουλ σοβαρότερη απογοήτευση προκαλεί η αθώωση χθες του διοικητή της αστυνομίας που προΐστατο της αστυνομικής δύναμης στο γήπεδο Χίλσμπορο του Σέφιλντ, εκεί όπου πριν από 30 χρόνια άφησαν την τελευταία τους πνοή 96 οπαδοί των «ρεντς». Ετσι το έγκλημα εκείνο παραμένει «ορφανό». Θλιβερή είναι και η νέα περίπτωση ρατσισμού που σημειώθηκε στην Πράγα, στον αγώνα της Σλάβιας με την Ιντερ. Οπως κατήγγειλε στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Ρομέλου Λουκάκου, ο έγχρωμος επιθετικός της Ιντερ, μόλις σκόραρε το πρώτο γκολ ο συμπαίκτης του Λαουτάρο Μαρτίνες, «όλο το γήπεδο έκανε ρατσιστικούς ήχους», και ζήτησε για μία ακόμη φορά από την «UEFA να κάνει κάτι τώρα».

Τέλος, στη Βαρκελώνη μπορεί να εκδηλώνεται εκ νέου θαυμασμός για τον Λιονέλ Μέσι μετά το 3-1 επί της Ντόρτμουντ, αλλά υπάρχει και στενοχώρια για την όγδοη φορά που τραυματίζεται ο Ουσμάν Ντεμπελέ αφότου πήγε στους «μπλαουγκράνα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή