Συμφώνησαν σε όλα, πλην του οικονομικού

Συμφώνησαν σε όλα, πλην του οικονομικού

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενωμένοι θα βαδίσουν ΣΕΓΑΣ και πρωταθλητές στίβου, μετά τη χθεσινή συνάντηση των εκπροσώπων των αθλητών (K. Θάνου, Λ. Παπακώστας (φωτογραφία), Χρ. Πολυχρονίου) με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Βασίλη Σεβαστή, τον πρόεδρο της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού, Γιάννη Σταματόπουλο, τον σύμβουλο, K. Παναγόπουλο και τον εθνικό προπονητή, Οδυσσέα Παπατώλη. Οι δύο πλευρές έδειξαν καλή διάθεση κι έκαναν αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Αποφασίσθηκε να υποβάλουν αίτημα για κοινή συνάντηση με τον υφυπουργό, Γιάννη Κουράκη, για να του ζητηθεί η συνδρομή της Πολιτείας, στην αντιμετώπιση όσων προβλημάτων αντιμετωπίζει ο στίβος.

Ο ΣΕΓΑΣ συμφώνησε σε όλα τα μη οικονομικά αιτήματα των πρωταθλητών (π.χ. ενέργειες για να τοποθετηθεί καλό ταρτάν στο κλειστό προπονητήριο του Αγ. Κοσμά, να χορηγηθεί, μετά το κλείσιμο των ξενώνων του ΟΑΚΑ ποσό για διατροφή όσων αθλητών μένουν εκεί, ν’ αντιμετωπισθεί οποιοδήποτε πρόβλημα διαμονής αθλητών προκύψει, πρόσληψη κι άλλων φυσικοθεραπευτών, πρόσθετες ιατρικές εξετάσεις κ.λπ.). Από την πλευρά τους, οι αθλητές συμφώνησαν να μετέχουν στα ελληνικά μίτινγκ και να μην επαναληφθεί ό,τι έγινε φέτος.

Η τελική απόφαση για τα οικονομικά ζητήματα, συμφωνήθηκε να ληφθεί μετά τη συνάντηση με τον υφυπουργό. Ν. Α. Κων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή