Ημέρα αλλαγών στον Ολυμπιακό

Ημέρα αλλαγών στον Ολυμπιακό

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα μάτια των φίλων του Ολυμπιακού θα είναι σήμερα στραμμένα στα γραφεία της ομάδας στην πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά, καθώς θα ανακοινωθούν αλλαγές προσώπων σε όλα τα επίπεδα του συλλόγου. Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων», Σωκράτης Κόκκαλης, τις θεωρεί αναγκαίες και πιστεύει πως θα δρομολογήσουν μια νέα εποχή στην ΠΑΕ, την ΚΑΕ και τη Θρύλος Α.Ε. Ολα αυτά θα γίνουν δύο ημέρες πριν απ’ την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τον αγώνα των «ερυθρολεύκων» με την Ξάνθη στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Τάκης Λεμονής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του τους Βραζιλιάνους της ομάδας. Κατ’ αρχάς τον Ζε Ελίας, ο οποίος ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό που «κληρονόμησε» τέλη Σεπτεμβρίου, στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ηρακλή. Επίσης, αποθεραπεύθηκε και ο Ζιοβάνι, που όπως ο Ζε Ελίας αναμένεται να χρησιμοποιηθούν ως αλλαγή. Να σημειωθεί πως θα απουσιάσουν οι τραυματίες Μαυρογενίδης, Ελευθερόπουλος, Γεωργίου και φυσικά ο Χούτος, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και αισιοδοξεί ότι θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους στα μέσα Ιανουαρίου…

– Νωρίς νωρίς άρχισαν τα μεταγραφικά σενάρια για τους πρωταθλητές. Το αγγλικό πρακτορείο στο Ιντερνετ, «teamtalk», κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ολλανδού τερματοφύλακα της Λίβερπουλ Σάντερ Βέστερφελντ. Υπάρχει και δήλωση του μάνατζερ του παίκτη, Τομ φαν Ντάλεν, σύμφωνα με την οποία υπήρξε επαφή πριν από ένα μήνα με τον Ολυμπιακό, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Την ίδια ώρα, δικτυακοί τόποι φιλοξενούν δηλώσεις του στελέχους της διοίκησης της Αντερλεχτ, Ζαν Ντοξ, ο οποίος επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον Παρ Ζέτερμπεργκ. Ο κ. Ντοξ, πάντως, υπογραμμίζει πως η βελγική ομάδα αδυνατεί να διαθέσει τα χρήματα που απαιτούνται για να επιστρέψει ο Ζέτερμπεργκ στην Αντερλεχτ. Απ’ την Ελλάδα στους στόχους προστέθηκε και ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, Κώστας Χαλκιάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή