ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πιο δυνατή η Θαλασσινίδου

Αποφασισμένη να συνεχίσει την αθλητική της σταδιοδρομία, και μάλιστα σ’ επίπεδο πρωταθλητισμού, είναι η παλαιά πρωταθλήτρια Ευρώπης, στη συγχρονισμένη κολύμβηση, Χριστίνα Θαλασσινίδου. Γι’ αυτό χθες, η ηλικίας 31 ετών αθλήτρια, υπεβλήθη σ’ επέμβαση μεσοσπονδύλιου δίσκου, ώστε να μπορεί να γυμνάζεται απρόσκοπτα. Ολα εξελίχθηκαν καλώς και ο γιατρός τής έδωσε την άδεια να ξαναπέσει στο νερό την μεταπροσεχή εβδομάδα, ώστε να μη χάσει την επαφή με το υγρό στοιχείο. Σήμερα αναμένεται να εξέλθει του νοσοκομείου.

– Με τις ΗΠΑ θ’ αρχίσει τους αγώνες της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων, που θα διεξαχθεί στο Περθ (Αυστραλία, 6-15 Δεκεμβρίου), η εθνική μας ομάδα. Θ’ ακολουθήσουν οι συναντήσεις με τις Νέα Ζηλανδία (7/12), Ν. Αφρική (8/12), Αυστραλία (9/12), Βενεζουέλα (11/12) και Ιταλία (12/12). Τέσσερις ομάδες από κάθε όμιλο θα προκριθούν για να παίξουν για τις θέσεις 1η-8η. Στον άλλον όμιλο μετέχουν οι Ρωσία, Γερμανία, Ουγγαρία, Καναδάς, Καζακστάν και Βραζιλία.

– Σαράντα πέντε ομάδες θα διεκδικήσουν, από σήμερα ώς και την Κυριακή, τις 20 θέσεις που οδηγούν στους ημιτελικούς του πανελληνίου παιδικού πρωταθλήματος πόλο. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε Ιλίσιο, Π. Φάληρο, Πειραιά, Πάτρα, Κοζάνη, Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα, Καρδίτσα, Ξάνθη, Χανιά, Χίο.