Πίστωση χρόνου ζήτησε ο Αλεξανδρής

Πίστωση χρόνου ζήτησε ο Αλεξανδρής

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πρέπει να έχεις επιμονή και υπομονή για να φτάσεις ψηλά στην Ευρώπη και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό στον Ολυμπιακό, απλά χρειάζεται χρόνος». Οι… συντεταγμένες για το ευρωπαϊκό μέλλον των «ερυθρολεύκων» δόθηκαν από τον άνθρωπο που εδώ και χρόνια δίνει τις λύσεις στην επίθεση της ομάδας. Πρόκειται για τον Αλέξη Αλεξανδρή, ο οποίος μιλώντας στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ», αναφέρθηκε στις αιτίες του πρόωρου αποκλεισμού των πρωταθλητών από την Ευρώπη.

«Από μόνοι μας δεν νομίζω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε την Ευρώπη. Τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά στον Ολυμπιακό. Αν δούμε τα φετινά παιχνίδια, νομίζω ότι υπήρξαν ορισμένες συγκυρίες που άφησαν τον Ολυμπιακό έξω. Αν είχαμε καταφέρει να κρατήσουμε το 2-1 με τη Λα Κορούνια, όλα θα ήταν διαφορετικά. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι εμείς θα παίζαμε την πρόκριση κόντρα στους Ισπανούς…», τόνισε ο διεθνής επιθετικός.

Οσον αφορά στο κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια, είπε με νόημα: «Κάποιος που δεν παίζει, δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος και όταν είναι σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, όλοι θέλουν να αγωνίζονται. Αυτό δεν μπορεί να γίνει. Δε χρειάζονται μορυμούρες». Καταλήγοντας, έδωσε στον Ολυμπιακό τον τίτλο του φαβορί για το πρωτάθλημα, τόνισε πως έχουν μειωθεί οι πιθανότητες να παίξει στο εξωτερικό, ενώ μιλώντας για τον Τακή Λεμονή τον χαρακτήρισε εργατικό και ζήτησε πίστωση χρόνου για τους ξένους παίκτες των «ερυθρολεύκων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή