Προβληματισμός Σάντος για Τσάρτα

Προβληματισμός Σάντος για Τσάρτα

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το υπερηχογράφημα που έκανε ο Βασίλης Τσάρτας έδειξε ότι οι ενοχλήσεις που ένιωσε στους προσαγωγούς οφείλονται σε μια μικρή θλάση. Η θεραπεία συνεχίστηκε σε εντατικούς ρυθμούς με την ελπίδα ότι θα προλάβει να αποθεραπευθεί μέχρι την Κυριακή για να παίξει στο Ηράκλειο εναντίον του ΟΦΗ, κίνηση που θα είναι ρίσκο ακόμα κι αν ο ίδιος δηλώσει ετοιμοπόλεμος. Ο Φερνάντο Σάντος θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή αν δεν προκύψει επιδείνωση της κατάστασής του και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν θα μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει. Είναι πιθανό να μη ρισκάρει απολύτως τίποτα και να τον αφήσει να ολοκληρώσει τη θεραπεία του για να παίξει σίγουρα εναντίον της Λίτεξ Λόβετς. Οι υπόλοιποι διεθνείς επέστρεψαν σε καλή κατάσταση και χωρίς ανεπιθύμητα… σουβενίρ, έχοντας ικανοποιήσει τον προπονητή τους με τις εμφανίσεις τους στην εθνική.

Ο Σάντος μίλησε για την ΑΕΚ στην εφημερίδα «Record» της πατρίδας του και παρουσιάσθηκε αισιόδοξος για το μέλλον. Χαρακτήρισε την ΑΕΚ «κοιμώμενο γίγαντα», απέδωσε τη διαφορά της από τις άλλες μεγάλες ελληνικές και τις ξένες ομάδες, στην κακή της οργάνωση, είπε ότι έχει δυνατότητες για κάτι καλό και γι’ αυτό δέχθηκε την πρότασή της, ενώ τόνισε ότι θα γίνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο, όχι όμως του Ζόρζε Κόστα για τον οποίο κάτι ακούστηκε.

– Ενας Ισπανός μάνατζερ, ονόματι Φερέ, ήλθε στην Αθήνα και μίλησε με τον Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος θέλει να κλείσει έναν – δυο παίκτες χωρίς υψηλό κασέ και γι’ αυτό ψάχνει από νωρίς.

– Δεν υπάρχει περίπτωση (και… λεφτά) να επαληθευθούν οι φήμες για απόκτηση του Νίκου Μαχλά από τον Αγιαξ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή