Γροθιές Καψή με Ατματσίδη

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δι’ ασήμαντον αφορμήν και αιτίαν, ο Ηλίας Ατματσίδης και ο Μιχάλης Καψής έβαλαν μπουρλότο στην ΑΕΚ, λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ολα ξεκίνησαν με μια έντονη λογομαχία τους στη διάρκεια της χθεσινής, πρωινής προπόνησης. Πάνω στην ένταση της στιγμής και πριν προλάβει κανείς να καταλάβει τι έγινε, τα λόγια έγιναν… έργα και οι δύο συμπαίκτες αντάλλαξαν πολλές γροθιές πριν τρέξουν οι υπόλοιποι να τους χωρίσουν. Ο Σάντος έδιωξε και τους δύο από την προπόνηση, τους απέκλεισε από την αποστολή στο Ηράκλειο και τους έστειλε για τα περαιτέρω στη διοίκηση. Ηταν ένα επεισόδιο που διατάραξε την ηρεμία της ομάδας σε μια καλή εποχή και προκάλεσε αίσθηση, κυρίως λόγω της εμπλοκής του πολύ σοβαρού και «αμίλητου» Καψή. Ο Ατματσίδης είναι οξύθυμος (το ’99 κυνηγούσε να χτυπήσει τον Ρε, πυκνά – συχνά τα βάζει την εξέδρα) και είχε ξανά προστριβή με τον Καψή πέρυσι, όταν στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα αντέδρασε σπασμωδικά στο αυτογκόλ που πέτυχε ο αμυντικός.

Μέσα σε όλα αυτά, ήλθε και η είδηση ότι ο Γκαμάρα γυρνά τραυματίας από την Παραγουάη (πρόβλημα στον τένοντα), οπότε ο Σάντος αναγκάστηκε να μην τον υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδι. Πρόβλημα έχει και ο Τσάρτας, αλλά τουλάχιστον αυτός κάνει εντατική θεραπεία και έχει ελπίδες ότι θα προλάβει να ξεπεράσει την ελαφρά θλάση που έχει στους προσαγωγούς. Ισως χρειαστεί να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Ηράκλειο.Ο Χιώτης θα επανέλθει κάτω από τα δοκάρια, ενώ μάλλον ο Κωστένογλου θα αντικαταστήσει τον Γκαμάρα.

– Υπογραφές δεν έπεσαν και ο Ακης Ζήκος δήλωσε χθες ότι σταματά τις συζητήσεις με την ΑΕΚ και ότι θα τις ξαναρχίσει λίγο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του. Ο διεθνής άσος θεώρησε πως εμπαίζεται από τη διοίκηση γιατί, ενώ είχε συμφωνήσει σε όλα, δεν υπήρξε καμία πρόοδος στο τυπικό μέρος.

5. Να αναλάβει τη θέση του συντονιστή για την εύρυθμη λειτουργία της κοινής Οργανωτικής Επιτροπής ο κ. Σάαμι Κολγκετσέν. Εκ μέρους της ΕΠΟ στην κοινή Οργανωτική Επιτροπή θα συμμετέχουν οι κ. Βασίλης Γκαγκάτσης, Αριστείδης Σταθόπουλος, Γιώργος Σιντόρης, Βασίλης Χατζηαποστόλου, Θόδωρος Κουρίδης (νομικός) και ο εκπρόσωπος που θα ορίσει η ελληνική κυβέρνηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή