Η «Σιδηρά Κυρία» του κυρίου προέδρου

Η «Σιδηρά Κυρία» του κυρίου προέδρου

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολύ κακό για το τίποτα, καθώς όλα όσα είχαν διαρρεύσει από το περιβάλλον του προέδρου του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη για ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα του συλλόγου, απείχαν τελικώς μακρά από την πραγματικότητα. Κι αυτό γιατί το περιεχόμενο της χθεσινής ανακοίνωσης δεν προκαλεί εντύπωση, ενώ δεν έγινε καμία αλλαγή στο ποδοσφαιρικό τμήμα! Για παράδειγμα, ο Τάσος Μητρόπουλος παραμένει βοηθός προπονητή, αν και αποτελεί κοινό μυστικό πως στον Πειραιά αναζητούν τον αντικαστάτη του. Επίσης, δεν αναβαθμίστηκαν ούτε ο κ. Γιάννης Μώραλης (υπεύθυνος των εισιτηρίων και των συνεδέσμων), αλλά ούτε και το υψηλόβαθμο στέλεχος της «Θρύλος Α.Ε.» Νίκος Γεωργιάδης…

Μετά τρίωρη σύσκεψη στα γραφεία του συλλόγου στην Πλατεία Αλεξάνδρας, ανακοινώθηκε πως ο κ. Κόκκαλης (φυσικά) παραμένει πρόεδρος και διευθύνων σύμουλος των ΠΑΕ, ΚΑΕ Ολυμπιακός και «Θρύλος Α.Ε.». Επικεφαλής της ΠΑΕ θα είναι ο αντιπρόεδρός της Γ. Λούβαρης, της ΚΑΕ ο Γ. Σαλονίκης και της «Θρύλος Α.Ε.» ο Π. Κόκκαλης.

Αν και εκ πρώτης όψεως οι τρεις άνδρες εμφανίζονται ιδιαίτερα ισχυροί στον τομέα τους, η δημιουργία γενικής διεύθυνσης παρά τον πρόεδρο, με επικεφαλής (από την 1η Δεκεμβρίου) την κ. Ελισαβετ Λύρα, δημιουργεί αμφιβολίες ως προς το εύρος των αρμοδιοτήτων τους. Η κ. Λύρα, που ήταν εκπρόσωπος του «οίκου Κρίστις» στην Ελλάδα, φαντάζει ως η… σιδηρά κυρία του Ολυμπιακού, καθώς θα έχει τη δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας με τον κ. Κόκκαλη, κάτι που αναμφίβολα την ισχυροποιεί. Τώρα, το κατά πόσον (και αν) θα επηρεάσει αυτό τον τρόπο λειτουργίας των κ. Λούβαρη, Σαλονίκη και Π. Κόκκαλη, θα φανεί στην πορεία. Να σημειωθεί πως δημιουργήθηκε κεντρική νομική υπηρεσία, με επικεφαλής τον κ. Αν. Τσούφη και κεντρική οικονομική διαχείριση, με προϊστάμενο τον κ. Αρ. Γκίκα.

– Αλλαξε η ώρα διεξαγωγής του αυριανού αγώνα του Ολυμπιακού με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Αντί για τις 8, θα αρχίσει στις 9 το βράδυ, προκειμένου να μη συναντηθούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, καθώς οι τελευταίοι θα βρίσκονται νωρίτερα στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ για αγώνα μπάσκετ των «πρασίνων». Ο Τάκης Λεμονής δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ελευθερόπουλο, Μαυρογενίδη και Γεωργίου, ενώ απέκλεισε τους Πουρσανίδη, Τζιωρτζιόπουλο και Καστίγιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή