Νέο σοκ με τη ναντρολόν στη Λάτσιο

Νέο σοκ με τη ναντρολόν στη Λάτσιο

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα δίχτυα της ναντρολόν μπλέχτηκε ο Γιαπ Σταμ. Το απαγορευμένο στεροειδές ανιχνεύτηκε στα ούρα του Ολλανδού διεθνούς αμυντικού της Λάτσιο, όπως ανακοίνωσε η Ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή, σε δείγμα που έδωσε στον αγώνα με την Αταλάντα (14/10). Είναι η δεύτερη φορά που οι «λατσιάλι» βρίσκονται στη «δίνη του κυκλώνα» μιας υπόθεσης ντόπινγκ, μετά την περίπτωση του Φερνάντο Κόουτο. Ο Πορτογάλος είχε βρεθεί θετικός σε ναντρολόν τον περασμένο Απρίλιο, αλλά η τιμωρία του είχε μειωθεί μετά την έφεση που είχε ασκήσει η ομάδα της Ρώμης, με αποτέλεσμα να αγωνισθεί κανονικά από τις αρχές Οκτωβρίου. Με τον ίδιο τρόπο είχε μειωθεί και η ποινή του Ολλανδού μέσου της Γιουβέντους Εντγκαρ Ντάβιτς, που είχε συλληφθεί ντοπαρισμένος τον περασμένο Μάρτιο και επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους στα μέσα Οκτωβρίου.

-Ενας θρύλος του παγκόσμιου στίβου, ο Αμερικανός Κορνίλιους Γουόρμερνταμ, έφυγε από τη ζωή, στο Φρέσνο της Καλιφόρνιας, σε ηλικία 86 ετών. Στις 23 Μαΐου 1942, ο αποκληθείς «Ιπτάμενος Ολλανδός» πήδησε με κοντάρι από καλάμι μπαμπού και σε σκάμμα με άμμο, 4,72 μ. Η επίδοση αυτή κατερρίφθη στις 27 Απριλίου… 1957, από τον συμπατριώτη του, Μπομπ Γκουτόφσκι, με 4,78 μ. Συνολικά, ο Γουόρμερνταμ κατείχε το ρεκόρ 17 χρόνια. «Πιστεύω ότι στην ιστορία τού επί κοντώ, η σημασία του Γουόρμερνταμ μπορεί να συγκριθεί μόνο με αυτή του Ολυμπιονίκη, έξι φορές πρωταθλητή κόσμου και παγκόσμιου ρέκορντμαν, Σεργκέι Μπούμπκα», δήλωσε ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας, Λαμίν Ντιάκ.

ΒΤις συγκινήσεις που προσφέρει ο πάγκος της Λίβερπουλ θα «γευθεί» και πάλι ο Ζεράρ Ουγιέ. Ο 54χρονος Γάλλος τεχνικός, που αναρρώνει σπίτι του από την εγχείρηση ανοικτής καρδιάς της 13ης Οκτωβρίου, εκτίμησε, μιλώντας στην εφημερίδα του Μερσεϊσάιντ, «Liverpool Echo», ότι θα είναι σε θέση να αναλάβει τα ηνία της ομάδας στα μέσα Ιανουαρίου. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι σε θέση να ταξιδεύει στα εκτός έδρας ματς.

Ο Ουγιέ απέδωσε τα εύσημα στον βοηθό του Φιλ Τόμπσον, ο οποίος αυτό το διάστημα εκτελεί χρέη πρώτου προπονητή, αφού έχει καταφέρει να φθάσει τη Λίβερπουλ στη δεύτερη θέση της πρέμιερ σιπ, καθώς και στη δεύτερη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή