Ντέρμπι από τα παλιά στο φιλέ

Ντέρμπι από τα παλιά στο φιλέ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πάμε σαν άλλοτε». Το παλιό τραγουδάκι θα θυμηθούν σήμερα οι φίλοι των ομάδων βόλεϊ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Μετά πολλά χρόνια θα έχουν την ευκαιρία να δουν ένα ντέρμπι από το παρελθόν, καθώς οι «Πειραιώτες» βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ το «τριφύλλι» ακολουθεί με ένα βαθμό διαφορά. Ο αγώνας διεξάγεται στη Χαλκίδα (20.00) αφού η έδρα των «πρασίνων» είναι τιμωρημένη.

Πλήγμα για τον Ολυμπιακό αποτελεί η απουσία του χρυσού Ολυμπιονίκη, Μίγιτς, ο οποίος έχει μεταβεί στη Γιουγκοσλαβία προκειμένου να προετοιμαστεί για το κύπελλο «Γκραν Τσάμπιονς», που θα διεξαχθεί στην Ιαπωνία (20-25 Νοεμβρίου). «Πρόκειται για ντέρμπι. Δεν μπορώ να πω, όμως, ότι από αυτόν τον αγώνα κρίνονται τα πάντα», δήλωσε ο Βασίλης Κουρνέτας.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού υπάρχει ηρεμία. Ο Ιταλός Σερνιότι, σε αντίθεση με τον συμπατριώτη του Ντανιέλε Ρίτσι, θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. «Το πρωτάθλημα έχει φτάσει στη μέση του πρώτου γύρου και οι δυο ομάδες είναι έτοιμες για ένα παιχνίδι τέτοιου επιπέδου. Πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά», τόνισε ο Σωτήρης Πανταλέων.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής είναι: ΑΕΚ – Ορεστιάδα στο Λαύριο (20.15), Ιωνικός ΝΦ – Ολυμπιάδα Πατρών (20.00), Νίκαια – Αρης (18.00), Ηρακλής – Ρέθυμνο (19.00). Αύριο θα διεξαχθεί το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Πανελληνίου (18.00).

Στις γυναίκες σήμερα γίνονται οι συναντήσεις: ΖΑΟΝ – Αρης (18.00), Ηρακλής – Βριλήσια (16.30), Πανελλήνιος – ΕΑ Λάρισας (15.30). Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί αύριο: Παναθηναϊκός – Μαρκόπουλο (16. 00), Καβάλα – Φιλαθλητικός (12. 00), ΑΕΒΑΣ – Αίας Ευόσμου (12. 00).

-Ο κόσμος στην φετινή περίοδο όχι μόνο δεν μας αγχώνει, αλλά μας σπρώχνει προς την καλή απόδοση και το καλό αποτέλεσμα. Το άγχος υπήρχε στο τέλος της περσινής περιόδου. Ο κόσμος άγχωνε την ομάδα επειδή δεν είχε καλή απόδοση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή