«Στο χέρι μας η πρόκριση»

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είδηση δεν έβγαλε, αλλά ήταν απολαυστικός ο Γιάννης Κυράστας απαντώντας μέσω του Ιντερνετ σε ερωτήσεις φιλάθλων για την πορεία του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βαδίζοντας στα χνάρια του Μιχάλη Κωνσταντίνου, ο Ελληνας προπονητής έδωσε ηλεκτρονική συνέντευξη μέσω του σάιτ της Αμστελ, που είναι επίσημος χορηγός του Τσάμπιονς Λιγκ. Εγραψε στο κομπιούτερ του πολλά και ενδιαφέροντα, όπως:

-Η κλήρωση είναι βατή και μας δίνεται η δυνατότητα, αν πιάσουμε την απόδοση του πρώτου γύρου, να προκριθούμε. Αυτό θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τους παίκτες του Παναθηναϊκού και από το πρώτο παιχνίδι. Αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης με την Πόρτο

-Εχουμε το φαβορί όχι μόνο για τον όμιλο, αλλά και για το Τσάμπιονς Λιγκ! Η δεύτερη ομάδα που θα ακολουθήσει τη Ρεάλ στον επόμενο γυρο, κατά 99% θα είναι αυτή που θα την κερδίσει! Από τις άλλες δύο, πιο επικίνδυνη είναι η Πόρτο διότι για τη Σπάρτα υπάρχει η διακοπή πρωταθλήματος.

-Στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ οι παίκτες μου δεν έχουν άγχος. Προετοιμάζονται για να χαρούν το παιχνίδι.

-Η Ρεάλ έχει μεγάλη μεσοεπιθετική ισχύ και κάποια τρωτά σημεία στον κεντρικό άξονα άμυνας και στον τερματοφύλακα, γιατί ο Κασίγιας είναι ή του ύψους ή του βάθους. Η Ρεάλ έχει δείξει δύο πρόσωπα.

-Η δεύτερη θέση θα κριθεί από 8 έως 10 πόντους. Για να προκριθείς, πρέπει να χτυπήσεις όλα τα παιχνίδια. Δεν είναι απαγορευτικό να κάνεις όνειρα. Αλλά όταν έχεις μπροστά σου μεγαθήρια με μπάτζετ 40, 50 και 60 δισ., χρειάζεσαι και τύχη.

-Ρεάλ, Μάντσεστερ, Μπάγερν έχουν ίσες πιθανότητες. Ισως κάνει την έκπληξη η Ρόμα.

-Ο κόσμος στην φετινή περίοδο όχι μόνο δεν μας αγχώνει, αλλά μας σπρώχνει προς την καλή απόδοση και το καλό αποτέλεσμα. Το άγχος υπήρχε στο τέλος της περσινής περιόδου. Ο κόσμος άγχωνε την ομάδα επειδή δεν είχε καλή απόδοση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή