Στα ημιτελικά προκρίθηκε η εθνική πόλο νέων

Στα ημιτελικά προκρίθηκε η εθνική πόλο νέων

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο νέων ανδρών προκρίθηκε η Εθνική.

Στην αναμέτρηση των προημιτελικών της διοργάνωσης με αντίπαλο τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής κατάφερε να ανατρέψει το αρχικό εις βάρος της αποτέλεσμα, να οδηγήσει το παιχνίδι στα πέναλτι (11-11) και να πάρει την πρόκριση με συνολικό σκορ 15-12 (οκτάλεπτα: 2-4, 3-3, 3-2, 3-2).

Σήμερα αντιμετωπίζει την Κροατία με στόχο την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης του Κουβέιτ. Η ομάδα των ΗΠΑ αιφνιδίασε την Εθνική και προηγήθηκε με 4-0. Τα «δελφίνια» μας μείωσαν (4-5, 5-6), αλλά οι Αμερικανοί, κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου, ανέβασαν τη διαφορά και πάλι στα τέσσερα τέρματα (9-5).

Και κάπου εκεί οι παίκτες του Τεό Λοράντου «θυμήθηκαν» ότι είναι πρωταθλητές κόσμου.

Με ένα σερί 5-0 πέρασαν μπροστά με 10-9. Οι ΗΠΑ προηγήθηκαν με 11-10, αλλά ο Στάθης Καλογερόπουλος ισοφάρισε στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Στα πέναλτι, οι διεθνείς μας σκόραραν τέσσερις φορές.

Στον άλλο σημερινό ημιτελικό θα βρεθούν αντιμέτωπες η Σερβία με την Ιταλία. Η Σερβία νίκησε το Μαυροβούνιο με 10-9 και η Ιταλία την Ιαπωνία με 17-5. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή