«Κερδισμένη» και… παραπονούμενη για δύο πέναλτι η Ρεάλ

«Κερδισμένη» και… παραπονούμενη για δύο πέναλτι η Ρεάλ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη λευκή ισοπαλία σε «κλάσικο» Μπαρτσελόνα – Ρεάλ εδώ και 17 χρόνια μάλλον ευνόησε προχθές τη φιλοξενούμενη, που πήρε το «Χ» και παρέμεινε μαζί με τη μεγάλη της αντίπαλο στην κορυφή. Παρά ταύτα έμεινε και με το παράπονο.

Οι «μπλάνκος» ήταν καλύτεροι από τους Καταλανούς. Οπως σχολιάστηκε στην Ισπανία, η απώλεια της τελευταίας στιγμής με τον πυρετό που ανέβασε ο Σέρχιο Μπούσκετς υποχρέωσε τους «μπλαουγκράνα» να χάσουν τη μάχη του κέντρου.

Η Ρεάλ φωνάζει για δύο πέναλτι, κατηγορώντας τον διαιτητή διότι δεν φρόντισε να πάει να μελετήσει στην οθόνη του VAR τις επίμαχες αυτές φάσεις. «Δεν καταλαβαίνω γιατί να μη χρησιμοποιείται μια τεχνολογία που βρίσκεται στη διάθεση του διαιτητή σε τέτοιες φάσεις, είναι περίεργο» είπε ο εκ των διευθυντών του συλλόγου, Εμίλιο Μπουντραγκένιο.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, που έμεινε για πέμπτη φορά αήττητος στο Καμπ Νου με τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες, δήλωσε ότι σημασία δεν έχει ότι οι παίκτες του δεν σκόραραν, αλλά ότι δημιούργησαν ευκαιρίες.

Ωστόσο, θα ένιωσε νοσταλγικά βλέποντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει με απίθανο άλμα το νικητήριο γκολ της Γιουβέντους, 650 χιλιόμετρα μακριά από το Καμπ Νου. Ο Πορτογάλος σφράγισε με κεφαλιά από ύψος 2,5 μέτρων τη νίκη με 2-1 στην έδρα της Σαμπντόρια.

Στην Αγγλία, η κλήρωση των ημιτελικών του Λιγκ Καπ χάρισε στους φιλάθλους διπλό ντέρμπι του Μάντσεστερ, με τις Σίτι και Γιουνάιτεντ να δίνουν εντός κι εκτός έδρας μάχη για μία θέση στο Γουέμπλεϊ. Εκεί θα πάει κι ο νικητής της ζευγαριού Λέστερ – Αστον Βίλα.

Ο Μικέλ Αρτέτα θα είναι ο προπονητής της αντιπάλου του Ολυμπιακού, Αρσεναλ, αφού o Βάσκος συμφώνησε με τον σύλλογο όπου αγωνίστηκε από το 2011 ώς το 2016. Επίκειται η ανακοίνωση της πρόσληψής του, αφού πρώτα ικανοποιηθεί η Μάντσεστερ Σίτι, όπου ώς τώρα εργάζεται ως βοηθός του Πεπ Γκουαρντιόλα. Η Σίτι ζητεί αποζημίωση 2 εκατ. λιρών. Ετσι ο Ισπανός ίσως κάνει ντεμπούτο την Κυριακή κόντρα στην ομάδα που τον έφερε στην Αγγλία, την Εβερτον, που μάλλον δεν θα έχει ακόμη στον δικό της πάγκο τον Κάρλο Αντσελότι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή