Συνάντηση διαιτητών με ΕΠΟ, Λίγκα, FIFA για την αποχή

Συνάντηση διαιτητών με ΕΠΟ, Λίγκα, FIFA για την αποχή

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι εκπρόσωποι των διαιτητών και βοηθών διαιτητών Α΄ κατηγορίας συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τους φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου, τα οποία τους ώθησαν να ανακοινώσουν αποχή από τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής. Οι διαιτητές ενημέρωσαν τους προέδρους της ΕΠΟ, της Σούπερ Λιγκ, της ΚΕΔ και τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA, σχετικά με την υποβολή μήνυσης σε συναδέλφους τους και τις δυσφημιστικές δηλώσεις, καλώντας τους να βρουν λύση. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Οι εκπρόσωποι των διαιτητών/βοηθών διαιτητών Τάσος Παπαπέτρου, Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, Χρήστος Μπαλτάς και Μιχάλης Καρσιώτης συναντήθηκαν, χθες, με τους επικεφαλής του ελληνικού ποδοσφαίρου, Βαγγέλη Γραμμένο, Μηνά Λυσάνδρου, Μέλο Περέιρα και Πετρ Φούσεκ και παρουσίασαν τις θέσεις τους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ενημέρωσαν τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τον ομόλογό του της Super League για την απόφασή τους να προχωρήσουν σε αποχή τη 18η αγωνιστική της Superleague 1, καθώς και για τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση αυτή. Στη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα της υποβολής μηνύσεων εις βάρος διαιτητών, καθώς και των δυσφημιστικών δηλώσεων εκ μέρους παραγόντων του ποδοσφαίρου, το οποίο άλλωστε αποτέλεσε σημείο αναφοράς στην πρόσφατη συνάντηση της Νιόν και εξετάστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ. Η συζήτηση έγινε σε εποικοδομητικό κλίμα, με προτεραιότητα την εκτόνωση του κλίματος προς όφελος του ποδοσφαίρου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή